Даничів

Аватар користувача
stal1n
Бро
Бро
Повідомлень: 2162
З нами з: 19 березня 2008, 01:00
Хто: Карасятник
Звідки: Йорк
Контактна інформація:

Даничів

Непрочитане повідомлення stal1n »

Компаньйони: Діма Малафей, Коля, Саша, Сергій, Василь.
Погода: спокійна літня сонячна погода, стабільний тиск, безхмарне небо, безвітряно.
Час ловлі: з 17:30 суботи до 13:00 неділі. 13-14.08.2011
Місце: за 50 метрів від дамби, не на плитах.
Зловлено: 2,3 кілограми карасів(розмір кожного трішки меньше ладоньки), 2 бичка, 2 окушка, 1 карпик грам на 350.
Наживка: мастирка, на фідерах опариші, кукурудза.
Прикормка: власного виробництва з додаванням консервованої кукурудзи, поплавки прикормлював пареною макухою.
Снасті: вудки, фідер, спутніки.

Зображення

Випала можливість поїхати на рибалку з братом на нову для мене водойму в Корецькому районі. Їхали ми шумною компанією - все друзі брата. По дорозі в другій машині витекло половина запасу антифрізу - докупляли й заливали на заправці. Поки мудохались час минав. Тобто почали машинами всіх збирати і грузитись ще в час дня, а на водойму прибули аж о п'ятій.

Зображення

Я швиденько обрав собі й обладнав місце біля верби. Закормив й розвернув батарею спутників. Окремо закинув два фідера на опариш і кукурудзу.

Кльов був відсутній повністю. Лише раз щось повело поплавка на якій була мастирка й то я прогавив. Отже спати всі полягали з нулем. Але рибу ті хлопці, що були зі мною ловили мало. Побачивши, що нічого не клює вони півночі гуділи.

Я прокинувся десь о четвертій і дістав на спутнік брата карпика. Ще був один карасик, трохи більший як палець, на снасті Сергія, але я не став його брати на берег. На моїх фідерах ніхто навіть до насадки не притронувся. Перезакинув спутніки. Після цього я засів за вудки.

Ще раз трішки прикормив макухою і почав виманювати місцевих жителів. Потроху почало клювати, але не дуже часто.. Та й розмір залишав бажати кращого. Карасі були до ста грам, до ладоньки, але жирненькі. Клювали виключно на мастирку

Зображення

Треба написати, що цілий вечір та й на наступний день на ставочку періодично випригували карпи. Мабуть це були якісь дресировані риби, що створюють шикарну рекламу ставку.

Жодного клювання за всю рибалку у мене на спутніки так і не було. На фідер(опариш) зловив десь три рибки, все інше на махову вудку(мастирка). На фідер клювало дуже дивно: найчуттєвіша моя вершина ледве рухалась, скоріше це було більше схоже на якісь постукування, ніж на потяжки. Цього разу я навіть пробував знайти якісь цікаві ділянки на дні і перепади глибин - щось ніби й знайшов, але все марно.

Десь о восьмій ранку нас прийшов обілечувати власник, зсилаючись на паскудний(точніше відсутній) кльов і те, що всі хропці сплять, Вася заплатив лише 50 грн. Плата взагалі складає 50 грн з людини за лов карася і 100 грн за карпа.

Ставало все тепліше, але рибалка не змінювалась - покльовували невеличка карасики на мастирку. Потроху почали прокидатись хлопці, вони теж пробували ловити, але марно. Лише Вася зумів виловити якогось одного бичка. Мій брат оновив всі спутники/спінінги. Так вони й простояли до години другої - ніхто їх і не чіпав. Ми засмажили шашлик, що лишився з ночі, пообідали та й рушили додому.

Зображення

По словам господаря ставка та місцевих хлопців риби в ставку навалом, причому різних розмірів. Постійно ловляться карпи, є карасі по півтора кілограми. Виною невдачі цієї конкретної рибалки було те, що рівень води нижчий за звичайний сантиметрів на сорок. Місцеві жителі навіть жалілись, що вода в їхніх колодязях впала.

Джерело інформації
Рибу потрібно ловити там, де вона є.
Рибу потрібно ловити тоді, коли вона клює.
Рибу потрібно ловити на те, що вона зараз хоче їсти.
Закрито

Повернутись до “Старі теми carp.rv.ua”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість