Зустріч по спінінгу (віче-змагання) Ровенчан та Волинян

фестивалі та різного роду тусовки
Аватар користувача
Горыныч
Рідненький
Рідненький
Повідомлень: 885
З нами з: 13 грудня 2007, 01:00
Звідки: Ровно
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Горыныч »

shalun_99 писав: На зустріч до нас крокував сам "володар" місцевих водойм - Горинич.
Вовчик извини :lol: , что сразу не узнал - фотоаватара одно, а в живую совсем другое.


15.03.09 Встреча – совместная рыбалка спиннингистов Ровенской и Волынской областей

Проведя определенные подготовительные мероприятия состоялась «1-я Встреча – совместная рыбалка спиннингистов Ровенской и Волынской областей».

С 6-00 встречаю подъезжающих с Волыни и Ровно рыбаков в обусловленном месте, хотя кое кто блуданул, но в целом организованно приезжаем на место базирования.
Как потом оказалось нас было 59 человек (подсчитать было сложно :)) на 13 автомобилях и микроавтобусах!
Построение, инструктаж об условиях (слева старица длинной 8 км со слабым течением и небольшими глубинами – туда ультралетчики, справа р. Горынь – туда джыгиты), Витя (В.В.В.) объявляет график встречи и хорошую новость о спонсоре (я в это время ездил встречать опоздавших), по быстрячку «за встречу» и расходимся кто-куда.
Я с Юрой и его знакомым Стефаном из солнечной Италии и его подругой-переводчиком идем на Горынь – хочется судачка (накануне подыскивая более подходящее место для встречи обошел старицу – ни удара).
Начинаем джиговать на перспективном поворотике, джига необходима 25-30 грамм – уровень воды более летнего на метра 2, да и течение ого-го…
Неподрасчитал я с ботинками, что вода прибывает на глазах – там, где в пятницу можно было спокойно проехать на машине – течет ручей… Спасибо Юре (был в сапогах) перенес меня и подругу Стефано на спине :).
Юра на интересном участке заработал 2 ударчика, но реализовать не удалось. И у меня было похоже на ударчик, даже царапинка на головке осталась – видать маленький судачек, но спровоцировать его повторное клевание не удалось… Встречая местных и «наших» спиннингистов спрашивал о результатах = ОП, но по телефону сообщили, что пара хвостов на уху есть!!!! и у меня отлегло от сердца, а то было бы мне очень стыдно, что привел народ в безрыбное место.
Для такого слабого результата (4 хвоста на почти 60 чел) причин много, не буду их перечислять… Но зато было легко определить победителей :).
Как отлегло от сердца, так я и сосредоточился более на прекрасной погоде и природе…
В 10-30 потихоньку двинулись в сторону базы и снова переехал ручей на Юре :), кстати воды в нем еще прибавилось, думаю если б мы там задержались еще на пару часиков, то Юра уже черпанул в сапоги…
После дружеский обед с обалденной Сашиной Ухой (не могу писать название этого блюда с маленькой буквы :)).
Общение с рыбаками, тестирование хорошие кастиноговых снастей Krokodill и CastMaster (Луцк) которое оставило неизгладимые впечатления… будем стремиться…
После проскочил на машине в среднюю часть старицы, где походили с начинающим рыбачком Геной из Луцка, постарался ответить на его вопросы…
После помогал снимать и уничтожать сетку моему шурину Валику и луцкому коллеге (прошу прощения, что не помню как зовут).
В конце вручение дипломов и розыгрыш в лотерею оставшихся призов – воблеров…
И наконец прощание и фото на память…
Хороший день – отличные впечатления, который не омрачило даже то, что когда пошел после гулять-баловаться :) с дочкой ногу так схватила судорога (находились то немало…), что до сих пор не могу ступить на ногу :).

Извиняюсь, но фото со встречи можно посмотреть в моем вебальбоме (http://picasaweb.google.ru/gorunuch4/031509#) – заливать в радикал нету времени…
Востаннє редагувалось 16 березня 2009, 18:48 користувачем Горыныч, всього редагувалось 1 раз.
Улыбайтесь, господа! Во весь улыбальник улыбайтесь :)))) ...
Аватар користувача
KYM
Бро
Бро
Повідомлень: 1706
З нами з: 17 листопада 2007, 01:00
Телефон: 067-360-88-01
Звідки: г.Ровно
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення KYM »

Спасибо за отчёт! Жаь, что с рыбкой не получилось у вас там, в принципе, как и у нас, но немого дальше.
Не учи рыбу плавать!
B.B.B
Боєць
Боєць
Повідомлень: 229
З нами з: 06 листопада 2008, 01:00
Звідки: м. Луцьк
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення B.B.B »

Добрий вечір, форумчанам!
Згадав, що ще тут не відписував, а тому ось...
Ось і відбулась перша Зустріч-рибалка спінінгістів із Волині та Рівненщини на березі славної річки Горинь та її Стариці поблизу смт. Деражне, Костопільського району, Рівненської області.
Що можна відзначити? - молодці усі. Позаду лишились виключно гарні спогади. Спогади про ідею зборів, про сам процес зустрічі, голосування, визначення дати та місця проведення...навіть спонсор з’явився - заочно ДЯКУЮ СЕРГІЮ МИКОЛАЙОВИЧУ ПРИТИЧЕНКО (майстер спінінгових приманок із Києва) - чесно, не очікував. І хоч призів на зустрічі ще не було (оскільки спонсор об’явився лише у п’ятницю вечері 13.03.09, але навіть і не сумніваюсь у тому, що вони з’являться з понеділка-вівторка...
Вже на сьогодні є інформація, що мої друзі призи везуть до Луцька. Саме приятель десь уночі має прибути, а вже завтра після обіду має передати мені.
…І нарешті – дорога до ідейної Зустрічі-рибалки.
Вже перед Держаним чомусь здалось, що бував у цих місцях, але насправді тут не бував ніколи. Щось так накотило в думках.
Саме наші три машини блукають у тенетах Деражного. Виїхали за місто, а оказалось, що не туди. Але чіткий інструктаж Горинича по мобілі, виводить нас на міст через р. Горинь і ось вона – Зустріч. Те, чого так „вимучували” на форумі. Здається вже було машин зо 5, але із кожною хвилиною кількість учасників зростала
Зображення
О 6-20 год. ранку 15.03.09 відбувся з’їзд машин на визначеному місці - фото прикладається.
Зображення
А вже на 6-40 майже всі машини з’їхались. Ждали саме до останньої хвилини, щоб не збитись із регламенту.
Надворі мало не 5 градусів морозу, але усі знають, що удень буде ВЕСНА. Ще трохи чекаємо і рівно о 6-40 робимо виїзд на планову ПОЛЯНУ поблизу потужної і гарної р. Горині та її Стариці (довгої, тихої, із великою кількістю верболозу, кущів, дерев і чимось суворої і примхливої...).
Зображення
Горинич (Андрій) як справжній Господар Горині відзначає, як зайти на Старицю, як пройти на Горинь. На 11 год. плануємо збігтись до гурту на уху (Саша БОБР – молодець. Хто смакував Уху Сашка, гадаю, мене підтримає).
Отже, формуємо список учасників, не всі реєструвалися, але це вже інша історія. Саме спонсор напередодні висловив бажання здійснити подарунок для молодшого учасника. Їх виявилось 2 чоловіка.
Стартуємо - одні на Горинь, інші на Старицю.
Ось і перша сітка на фото, яку вже кинули у вогонь, хлопці відзначили, що була іще одна сітка - одна їй дорога.
Ось вони краєвиди Стариці
Зображення
та Горині
Зображення
Із ранку мені вдалось побувати і там і там. Вперше на Горині - враження неабияке. Із моїми 5 гр. джиги - робити хіба що на окремих поворотах та окремих заводях і заплавах. Зрештою - без покльовки та тичка протягом цілого дня - сам собі не вірив, але який там відчай? - настрій люкс! Одне слово - ВДАЛОСЬ! Це вже зараз згадую, як воно міркувалось, як воно гадалось. Сподівався максимум на 10 чоловік, а тут, не перерахувати.
11 год. Ось він очікуваний обід - і смачна Саши Бобра Уха – вже тепер буду згадувати... Роблю фото варки УХИ – таке не забувається.
Зображення
…Скільки було учасників на зустріч-рибалці? - знає сам Бог! Не рахував.
В списку багато хто не реєструвався - та і для чого? - головне ЗУСТРІЧ із РИБАЛКОЮ.
Зображення
…Хтось відзначив, що тільки машин було до 15 штук і це разом із двома бусами. А ще казали, що приїжджали хлопці, які знали, що буде така ЗУСТРІЧ, але не реєструвалися. Принаймні у моєму списку рахувалося близько 59 чол.
Отже, на підході перед 11 год. (загальний збір на УХУ по регламенту), дізнаюсь по телефону, що три чоловіка із рибою. Приходжу на ПОЛЯНУ – а там, дві щуки вже випотрошені для УХИ – отака їх доля.
Отже, лише сьогодні дізнаюсь що першу щучку на 300 грам виловив shalun_99, а так гадав, що перша була у Mallboro із Рівного. Фото shalun_99 із пійманою щучкою, на жаль, не маю.
Отже, другу виловлену щуку на 1,5 кг приховав для фото сесії Mallboro із Рівного. Ось вона фото сесія, камера, здається, навіть було інтерв’ю. І сам роблю фотки.
Зображення
А ось і сам герой пійманої щуки на 1,5 кг.
Зображення
І тут УХА – Саша БОБР у своєму амплуа дивує кулінарними здібностями, почуттям гумору, і здається, що дивує багатьох учасників.
Роблю фото дружнього гурту, доля яких звела у цей гарний і сонячний день (було на день, і справді, тепло), а вже на цю пору – історична подія.
Зображення
І ще одна
Зображення
Ось воно знайомство. Здається, всі знали один одного давно, хоч сам нікого і не бачив, окрім своїх хлопців із Луцька. Спільна поляна, спільна Уха, спілкування тощо. Не обійшлося і без – За рибалку! Були гарні тости, присутній був Дух Зустрічі – в душі одне – повинна бути Зустріч знову.
В двох словах оговарюємо перспективу нової Зустрічі. Є думка виїхати на травневі свята у Млинів на головня, також майорить думка Зустрітися поблизу Луцька у с. Малево вже на просторах р. Стир…
Одним словом – гарній традиції проведення Зустрічей-рибалок БУТИ!!!
…Коли вже вдома переглянув фотки – здалося, що запах УХИ йшов від самої фотографії. Що то значить на природі…
Дізнаюсь, що із усього гурту – піймано до 11 год. лише три щуки. Ось вони ГЕРОЇ першої половини дня:
- 1 піймана щука близько 300 грам – відзначився shalun_99 (Рівне). Фотки не маю, коли прийшов на Поляну, щука була вже випотрошена. Сподіваюсь, хтось виставить.
- 2 піймана щука на 1,5 кг – відзначився Mallboro (Рівне);
- 3 піймана щука на 2,35 кг (найбільша за весь день) – Krokodill (Гена – із Волинського сайту Род-Под) – фото, на жаль, не маю. Коли прийшов на Поляну, щука була вже випотрошена. Сподіваюсь хлопці виставлять;
Радий за хлопців – є вже трійка лідерів.
Дехто змушений був їхати додому, але основна маса лишалась – надто вже процес цікавий та і подія Знакова.
Далі знову рибалка. Домовляємось ловити до 16 год.
Вдалось походити у просторах долини Горині і по Стариці пройтись і на Горинь заглянути, і навіть із долини сфоткати НАШу Поляну.
Зображення
А далі – і рибалка, і мандрування, і спілкування …
…Не можу не відзначити і те, що серед учасників був іноземний гість. Або як відзначили колеги – гість із сонячної Італії – Стефано. Тобто, такий собі міжнародний з’їзд носило дане Віче-Рибалка.
Радувало все – блукання у Деражне, перші миті Зустрічі із форумчанами та учасниками, перша Зустріч із Гориничем (Андрій), який радужно зустрів гостей та учасників, перша зустріч із Горинню, 1 дружня рибацька Зустріч Рівненських та Волинських спінінгістів, морозна погода із самого ранку, гарна весняна погода удень, УХА, і навіть відсутність клювання та 4 піймані щуки на весь гурт за цілісінький день…
…Перед 15 год. разом із нашим спонсором по телефону оговорюємо номінації – кількість призів явно зростала. Було схоже на те, що Миколайович вирішив по максимуму відзначити учасників зі свого боку, що не може не бути приємним. Отже, лишається дочекатися, коли „пряники”, як їх назвав Миколайович, привезуть знайомі із Києва…
А далі знову – Поляна, обговорення.
Десь після 15 год. дізнаюсь, що із нашого гурту виловлюється четверта щука, яка, як вияснилось згодом, тягне на 3 місце (зважила близько 550 гр.) – відзначився мій приятель Василь – фото додається.
Зображення
Що цікаво? Василь, коли їхав на дану Зустріч, не планував навіть брати участі, а лише привести мене із колегами своїм авто і все. А тут узяв фідера, нацепив джигу, походив, покидав, а вже після обіду, і на тобі – узяв щучку на 550 грам – о такі курйози!
І знову фотосесія, жарти…
Зображення
…По троху – виїжджають. Час Зустрічі підходить…
Здійснюємо жеребкування щодо призерів. Їх багато.
Коли вже самі призи прибудуть до Луцька (сподіваюсь, що це буде максимум у вівторок 17.03.09), тоді і відпишу про самі призи учасникам – а так зберігаю інтригу, хоч самі призери знають про свої призи. Сам процес жеребкування, як власне і весь процес щодо ЗУСТРІЧІ, проходив гласно, відкрито, колегіально. Усі змогли переконатися, що підтасовок не було – отже, чекаємо на призи…
Можу відзначити і самих призерів по лову хижака:
- 1 місце за пійману щуку вагою 2,35 кг - Krokodill (Гена – із Волинського сайту Род-Под) – фото на жаль не маю. Коли прийшов на Поляну, щука була вже випотрошена. Сподіваюсь хлопці виставлять;
- 2 місце за пійману щуку вагою 1,5 кг – відзначився Ковбой Mallboro – фото у постах вище;
- 3 місце за пійману щуку вагою 0,55кг – відзначився мій приятель Василь – фото було помітно вище;
- 4 місце за пійману щуку вагою близько 0,3 кг – відзначився shalun_99. Фотку також не маю, коли прийшов на Поляну, щука була вже випотрошена. Спонсор Миколайович обіцяв призерів нагородити, а тому чекаємо на передачу…
…Не можу не згадати – вручення Дипломів, підготовлених Толіком (Рівне). Номінантами Дипломів стали – призери із лову хижака, спонсор Зустрічі, організатори Зустрічі та інші учасники. Хто не отримав Дипломів на місці (у зв’язку, що поїхав раніше, отримає вже у себе в Рівному чи у Луцьку).
Зустріч підходить до завершення.
Не уникаю можливості сфотографуватись із Гориничем (Андрій) на згадку…
Зображення
…На останок робимо колективне фото із учасників, що лишалися до самого завершення.
Зображення
І ще…
Зображення
І знову
Зображення
І ще мить – і машина одна за одною виїжджають.
А далі прибираємо Поляну і робимо фото на пам’ять – тут ми були і це місце ми лишили ПРИБРАНИМ, щоб у майбутньому це місце змогло нас Зустріти знову…
Зображення
Ще раз визначаємось із перспективами подальших Зустрічей, говоримо „Щасливо” і гайда додому.
По дорозі додому – робимо фото річки Горинь із мосту у смт. Деражне на згадку. Ось вони краєвиди…
Зображення
І з іншої сторони мосту
Зображення
Потім вже у Деражному робимо фото місцевої гарної церкви і в дорогу.
Зображення
По дорозі ще раз бачимось із Гориничем разом із сім’єю на прогулянці, а далі дорога пішла на Клевань.
У Клевані зупиняємось – робимо фото місцевої церкви, річки Зображення
І тепер рушаємо додому…

P.S.
Всім учасникам Зустрічі-рибалки та персонально Гориничу Андрію (Рівне) – особиста подяка.
Дякую також студії та команді „Очерет” (Луцьк) за відео (сподіваюсь, що його зможуть побачити усі).
Персональне Дякую - Саша Бобр (кращий кухар), колегам, що взяли із собою воду, дрова та інші приналежності, Толіку (Рівне) - за Дипломи, колегам - за добрі слова та підтримку.
Спонсору Притиченко Сергію Миколайовичу - Дякую заочно.
До нових Зустрічей-рибалок.
Потенційна нова Зустріч-рибалка:
- смт. Млинів (травневі свята);
- с. Малево (дату визначимо).
Аватар користувача
_magic
Місцевий
Місцевий
Повідомлень: 271
З нами з: 14 квітня 2010, 11:25
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення _magic »

Похоже родилась хорошая традиция!
Не получилось поприсутствовать,но я с большим удовольствием всё прочитал и пересмотрел фотографии :)
Не слушаю что говорят,смотрю что делают.
Аватар користувача
KYM
Бро
Бро
Повідомлень: 1706
З нами з: 17 листопада 2007, 01:00
Телефон: 067-360-88-01
Звідки: г.Ровно
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення KYM »

B.B.B - спасибо за отчёт, уже окончательно отредактированный и с фото он у нас вообще прекрасно смотрится, читается и... вообщем будто там побывал и хапнул адреналлинчика с вами. Респект!
Не учи рыбу плавать!
Аватар користувача
KYM
Бро
Бро
Повідомлень: 1706
З нами з: 17 листопада 2007, 01:00
Телефон: 067-360-88-01
Звідки: г.Ровно
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення KYM »

Розчарований відсутністю КУМа Crying or Very sad
Прошу вибачити, але був змушений поздоровити з Днем народження двох своїх напарників по команді. Подія була запланована ще з 15-х чисел минулого місяця, подарунки вже запилилися... :) Хлопці скромні, тому не хотіли афішувати дану подію... Ось таке.
Не учи рыбу плавать!
Аватар користувача
Горыныч
Рідненький
Рідненький
Повідомлень: 885
З нами з: 13 грудня 2007, 01:00
Звідки: Ровно
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Горыныч »

Небольшое видео от команды "Очерет" - молодцы ребята!!! Надеюсь будет продолжение....
http://www.youtube.com/watch?v=eDGYlwh6ri8

Ссылка для скачивания файла Derazhno_15.03.09.mp4 (те кто не могут посмотреть) - http://file.qip.ru/file/79987580/395ff2 ... 50309.html
Улыбайтесь, господа! Во весь улыбальник улыбайтесь :)))) ...
Аватар користувача
bogdan
Герой
Герой
Повідомлень: 574
З нами з: 19 грудня 2007, 01:00
Звідки: РО ФРС
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення bogdan »

Поки керівництво РО ФРС намагається зробити з спортсменів пай-мальчиків - Божих одуванчиків з крильцями херувимів, то нормальні рибацюги реально тусуються.... І не заморочують собі дурним голову...
Аватар користувача
vvi
Боєць
Боєць
Повідомлень: 241
З нами з: 14 липня 2008, 00:00
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення vvi »

+1
"... А в это время сейчас кто то на рыбалке..."
shalun_99

Непрочитане повідомлення shalun_99 »

+100
Аватар користувача
vvi
Боєць
Боєць
Повідомлень: 241
З нами з: 14 липня 2008, 00:00
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення vvi »

"Ит ИЗ" повний респект і уважуха тезам після яких це написано оскільки людина ну просто в крапку попала.... :lol: :lol: :lol:
"... А в это время сейчас кто то на рыбалке..."
B.B.B
Боєць
Боєць
Повідомлень: 229
З нами з: 06 листопада 2008, 01:00
Звідки: м. Луцьк
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення B.B.B »

CastMaster писав:А що там у вас з РО ФРС?
Хочуть відкрити недільну школу? :lol: :lol: :lol:
вступайте в іншу(якщо це потрібно комусь), там по-моєму немає з цим проблем, хоч в Київську, хоч в Харківську чи в Волинську навіть
+5
Аватар користувача
pensioner
Боєць
Боєць
Повідомлень: 234
З нами з: 09 грудня 2007, 01:00
Звідки: Костополь
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення pensioner »

CastMaster писав:А що там у вас з РО ФРС?
Хочуть відкрити недільну школу? :lol: :lol: :lol:
вступайте в іншу(якщо це потрібно комусь), там по-моєму немає з цим проблем, хоч в Київську, хоч в Харківську чи в Волинську навіть
А это уже сепаратизм , хочешь перемен - твори их сам.
Тут вам не это :? не Северодонецк
shalun_99

Непрочитане повідомлення shalun_99 »

Вже перші кроки до перемін робляться. До сепаратизму ще далеко...
B.B.B
Боєць
Боєць
Повідомлень: 229
З нами з: 06 листопада 2008, 01:00
Звідки: м. Луцьк
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення B.B.B »

Викладу своє міркування.
Для того, щоб рибалити, достатньо бажання. Для того, щоб рибалити спортивно - вступають у федерацію або певні об"єднання у вигляді громад тощо. Одним словом, кожен може реалізувати себе в "рибалці" по різному - у плані саморозвитку, у спорті тощо. Є поширеним формування федерацій, громад - це добре, або формування клубів, ліг тощо - це також нормально. І кожен має право на самовизначення -куди вступати, із якими рибалками збиратися на рибалку чи зрештою рибалити самостійно. Політики - тут не повинно бути взагалі, лише рибалка і нормальні погляди на рибалку.
Вже сьогоднішній досвід проведення Зустрічі-рибалки між рибалками двох дружніх областей свідчить, що подібних Зустрічей варто проводити частіше і до такого процесу залучати й інші області чи регіони, а то й країни. При цьому, комерційного інтересу тут не повинно бути взагалі, як це було і в нашому випадку. Ось такої думки!
Відповісти

Повернутись до “ЗМАГАННЯ та ФЕСТИВАЛІ”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість