І знову я там був, 9 березня вирішив спробувати відкрити сезон, хоча знав шо успіхом вона неувінчається
Взяв трохи прикормки із комбікорму з добавленням антрактату для лина, копнув дрібненьких червоних червів і в путь. На водоймі лід ще присутній, та частина вже вільна для лову з берега. Із снастей взяв лише свою улюблену поплавчанку Еврокор 4.00м. з радянською котушкою та 1 грамовим поплавцем з довгим кілем

. По приїзду побачив шо міст нето що добудували, натянули з пагорбів землі шо тепер там траса для лісокрадів

Також побачив припаркованого зеленого пежо партнера та два чоловічка 30-40років віком на "квадратному" ставу, які повільно витягали сітки
Я - Ви знаєте шо сітками ловити заборонено!!!
І звідки Ви хлопці?
Вони - так знаємо та хотіли спробувати і оказалось шо тут нічого немає;
Я - і нічого небуде із-за таких як Ви

;
Громада тут недля того зариблює став шоб такі як Ви тут тягали сітки та били електроловами!!!
Вони - громада? (сміючись);
Я - так, громада небайдужих рибалок що ловлять вудками і мирним способом взагалі
Доречі счас наїде колег, тому витягайте, зматуйтесь і їдьте звідси.
Одним словом після перепалки вони змотались так і несказав з відки вони і уїхали, я ледь встиг зафотати зад авто в далечині.
Ну це був відступ про ізгнаніє
Закинувши вудку, просидів так години з дві, в 09.00 невитримав, змерз і поїхав. Щодо улову то було лише дві цікаві покльовкі, які я незміг реалізувати, таке собі повільне занурення під воду поплава, де після підсікання відчутний гарний слабо-вібруючий супротив, та гачок вискакував з обкушеним і потрепаним червом.
Природа ранньої весни радує, є чим помилуватись, Люблю рибалку та весну. Всім дякую за увагу. Пару фото.

«На конкурс звітів»