Черепашник (водокачка) с.Олександрія
- SashulkaB3
- Місцевий
- Контактна інформація:
Черепашник (водокачка) с.Олександрія
Неділя, 18.00, знаючи що ловити треба буде під берегом, було взято із снастей 3,6 болонку та свою любіму з дєцтва 2,2м. ліщинку з пірьїнкою
З наживки тільки червяк, з прикормки суха товч + антрактат "Драгон "Линь-карась"" та земля з кротовиння.
Ітак тільки закинув ліщинку, приступив до розмотування другої вудки як глядь а ліщинка стремиться втікти, я за її а там красень линь за лодонь Я аж зрадів, але марно, решту часу до 21.00 риба все жмурила і жмурила, а взяти так і нехотіла, одна покльовочка та вести неведе, та і чепати черва нехтіла, хоча прикормка спрацювала на всі 100%
Сьогодні ввечері їду закормлю місце і завтра рано туди
Пару фото:
З наживки тільки червяк, з прикормки суха товч + антрактат "Драгон "Линь-карась"" та земля з кротовиння.
Ітак тільки закинув ліщинку, приступив до розмотування другої вудки як глядь а ліщинка стремиться втікти, я за її а там красень линь за лодонь Я аж зрадів, але марно, решту часу до 21.00 риба все жмурила і жмурила, а взяти так і нехотіла, одна покльовочка та вести неведе, та і чепати черва нехтіла, хоча прикормка спрацювала на всі 100%
Сьогодні ввечері їду закормлю місце і завтра рано туди
Пару фото:
Жизнь - любить то что делаешь и делать то что любишь!!!
- SashulkaB3
- Місцевий
- Контактна інформація:
Re: Черепашник (водокачка) с.Олександрія!!!
І якто воно ловити рибку в будень!!!
Видалась сьогодні така можливість половити рибку з 05.00 до 08.00
З вечора дістав відро з червяками, навибирав відбірних, насипав товчі + додав антрактат "Драгон Лін & Карас" та перемішав і спакував все ті ж дві улюблені вудки, болонка 3,6 та ліщинка 2,2м. в машину. В 05.00 падйом(жалкую шо так пізно), завів автос і впірьод на улюблену водойму
На місці засипав землі в прикормку, перемішав, залив води і знову перемішав і дав настоятись, аромат Побачивши серед густого туману поверхню води просто жахнувся , все цвіте, пливе, булькоче По сусідству рибалка енну кількість згадував матір Ну нічого страшного, закормив місце, снарядив вудки і понєслась. Раз результативно, раз в холосту, але кльов мені прнаймні сподобавсь. Зловив нетак і багато, штук 8 линочків за лодонь, але рівно 06.30 кльов відрубало і настали дуууу-у-уже рідкі посмикування без протяжок . Ось тут на цій минуті я зрозумів шо тра було в 03.00 вставати
Одним словом змотавсь і пішов тестувати свіжокуплений б/у спінінг, но про це в другій темі, просто на фотці покажу шнурка, якого відразу впіймав при другій протяжці, правда замалий він був, довелось втопить
Видалась сьогодні така можливість половити рибку з 05.00 до 08.00
З вечора дістав відро з червяками, навибирав відбірних, насипав товчі + додав антрактат "Драгон Лін & Карас" та перемішав і спакував все ті ж дві улюблені вудки, болонка 3,6 та ліщинка 2,2м. в машину. В 05.00 падйом(жалкую шо так пізно), завів автос і впірьод на улюблену водойму
На місці засипав землі в прикормку, перемішав, залив води і знову перемішав і дав настоятись, аромат Побачивши серед густого туману поверхню води просто жахнувся , все цвіте, пливе, булькоче По сусідству рибалка енну кількість згадував матір Ну нічого страшного, закормив місце, снарядив вудки і понєслась. Раз результативно, раз в холосту, але кльов мені прнаймні сподобавсь. Зловив нетак і багато, штук 8 линочків за лодонь, але рівно 06.30 кльов відрубало і настали дуууу-у-уже рідкі посмикування без протяжок . Ось тут на цій минуті я зрозумів шо тра було в 03.00 вставати
Одним словом змотавсь і пішов тестувати свіжокуплений б/у спінінг, но про це в другій темі, просто на фотці покажу шнурка, якого відразу впіймав при другій протяжці, правда замалий він був, довелось втопить
- westrvua
- Дослідник
- Телефон: +380988553295
- Контактна інформація:
це водойма, що біля залізної дороги? три водойми одна біля одної, так?
- SashulkaB3
- Місцевий
- Контактна інформація:
Саме так Нарешті браків в наших краях поменшало, понаїдались су... Тепер чути хоч шо риба плюхкається, линочок жмурить, щучка бігає, ну просто ляпота. Взять би да зробить на тому ставу громадський контроль запустить трошки амура шоб виїв той мул та водорості і трішки карася, його то там нехватає
- SashulkaB3
- Місцевий
- Контактна інформація:
Велику роль грає везіння імісце розташування. Останній раз як я був, то чоловьяга на три ліщинки раз за разом тягнув линки, в той час як в мене під поплавками жмурило а брать небрало
Ось доречі антрактат
Працює відмінно.
Ось доречі антрактат
Працює відмінно.
аттрактантSashulkaB3 писав:антрактат
а то звучит как:
А шо сьо в калідорі велісапед робе
- SashulkaB3
- Місцевий
- Контактна інформація:
Можу і приправой міміна назвать, головне щоб зрозуміло було шото за штуковина.
- SashulkaB3
- Місцевий
- Контактна інформація:
Re: Черепашник (водокачка) с.Олександрія
Вчора ввечері після роботи вирішив зганяти на дану водойму з спіном. Рибаків було мало, спінінгістів взагалі нема, щучка видно що ходить, ганяє мєлочь попід берегом. Перепробував весь свій арсенал і нуль, нецікаві рибі мої приманки. Ближче до заходу сонця прогнали два пацикі на моцику та ще один позаду на велосипеді. Поки я кидав їх небуло видно, аж тут через хвилин 20 випливають двоє на надувному човні і розкидають сітку Аж згодом упливли дальше по канаві. Як тут вирісовується третій зі спінінгом - мол ловлю рибку і ще ухмило мене питає чи шось клює Я кажу що нічого тут неклює. Підхожу ближче та бачу верхушку-шнурок сітки метрів зо 100 і спецом планую ніби туди кідати поппером, той аж незнав шо робити, чи казати шоб некидав чи незнаю шо, но очі уже були
Питаю його чья сітка?
- моїх пацанів
А чи Ви незнаєте шо ловити на сітки заборонено і шо через ваші сітки прості нормальні рибаки неможуть нічого на поплавок зловити!!!
- знаю та мені на ДН треба рибки
Мені по...ю Ваше хочу, щоб через годину сітки тут небуло, інакше бригада* приїде і сама вийме за Вас
- я все зрозумів зараз змотуємось
Ну я теж змотавсь і почимчикував домив, але поки їхав то по дорозі зустрів ще двох на моцику з трубоподібним чимсь в рукзаку, наверняка ще якісь бракі. Спробував набрати два номери рибохорони 0673607856 та 0673602840 то всі відключені або заблоковані
Що тут ще говорити, дві партії подонків і всі немєсні
На весну плануємо з тими рибаками шо в нас ловлять зкидатись та зариблювати принаймні два з трьох ставів, також будемо щовечора по одному заступати в чергування, та це в планах, виходу просто нема.
Пару фото краєвиду та браків вдалі на човні. Повезло шо мені неперепало від них
*-видуманий на той момент спосіб залякати чоловіка-брака.
Питаю його чья сітка?
- моїх пацанів
А чи Ви незнаєте шо ловити на сітки заборонено і шо через ваші сітки прості нормальні рибаки неможуть нічого на поплавок зловити!!!
- знаю та мені на ДН треба рибки
Мені по...ю Ваше хочу, щоб через годину сітки тут небуло, інакше бригада* приїде і сама вийме за Вас
- я все зрозумів зараз змотуємось
Ну я теж змотавсь і почимчикував домив, але поки їхав то по дорозі зустрів ще двох на моцику з трубоподібним чимсь в рукзаку, наверняка ще якісь бракі. Спробував набрати два номери рибохорони 0673607856 та 0673602840 то всі відключені або заблоковані
Що тут ще говорити, дві партії подонків і всі немєсні
На весну плануємо з тими рибаками шо в нас ловлять зкидатись та зариблювати принаймні два з трьох ставів, також будемо щовечора по одному заступати в чергування, та це в планах, виходу просто нема.
Пару фото краєвиду та браків вдалі на човні. Повезло шо мені неперепало від них
*-видуманий на той момент спосіб залякати чоловіка-брака.
- SashulkaB3
- Місцевий
- Контактна інформація:
В неділю виїхав в розвідку побачити чи зійшов лід. Оказалось що лід є і ще міцний, так як побачив двох рибалок, які на мотиля питались наловити окунів. Пару штучок в розмір з пів лодоні таки витягли.
Буду чекати сходу льоду та полюбому завітаю з поплавковою вудою, цього року треба буде непроморгати порибалити знатного линка
ПС. Хтось будує моста в руслі, шо вже збираються возити тудою незнаю, та природу портять нехіло
Буду чекати сходу льоду та полюбому завітаю з поплавковою вудою, цього року треба буде непроморгати порибалити знатного линка
ПС. Хтось будує моста в руслі, шо вже збираються возити тудою незнаю, та природу портять нехіло
- SashulkaB3
- Місцевий
- Контактна інформація:
І знову я там був, 9 березня вирішив спробувати відкрити сезон, хоча знав шо успіхом вона неувінчається
Взяв трохи прикормки із комбікорму з добавленням антрактату для лина, копнув дрібненьких червоних червів і в путь. На водоймі лід ще присутній, та частина вже вільна для лову з берега. Із снастей взяв лише свою улюблену поплавчанку Еврокор 4.00м. з радянською котушкою та 1 грамовим поплавцем з довгим кілем . По приїзду побачив шо міст нето що добудували, натянули з пагорбів землі шо тепер там траса для лісокрадів Також побачив припаркованого зеленого пежо партнера та два чоловічка 30-40років віком на "квадратному" ставу, які повільно витягали сітки
Я - Ви знаєте шо сітками ловити заборонено!!!
І звідки Ви хлопці?
Вони - так знаємо та хотіли спробувати і оказалось шо тут нічого немає;
Я - і нічого небуде із-за таких як Ви ;
Громада тут недля того зариблює став шоб такі як Ви тут тягали сітки та били електроловами!!!
Вони - громада? (сміючись);
Я - так, громада небайдужих рибалок що ловлять вудками і мирним способом взагалі
Доречі счас наїде колег, тому витягайте, зматуйтесь і їдьте звідси.
Одним словом після перепалки вони змотались так і несказав з відки вони і уїхали, я ледь встиг зафотати зад авто в далечині.
Ну це був відступ про ізгнаніє
Закинувши вудку, просидів так години з дві, в 09.00 невитримав, змерз і поїхав. Щодо улову то було лише дві цікаві покльовкі, які я незміг реалізувати, таке собі повільне занурення під воду поплава, де після підсікання відчутний гарний слабо-вібруючий супротив, та гачок вискакував з обкушеним і потрепаним червом.
Природа ранньої весни радує, є чим помилуватись, Люблю рибалку та весну. Всім дякую за увагу. Пару фото.
«На конкурс звітів»
Взяв трохи прикормки із комбікорму з добавленням антрактату для лина, копнув дрібненьких червоних червів і в путь. На водоймі лід ще присутній, та частина вже вільна для лову з берега. Із снастей взяв лише свою улюблену поплавчанку Еврокор 4.00м. з радянською котушкою та 1 грамовим поплавцем з довгим кілем . По приїзду побачив шо міст нето що добудували, натянули з пагорбів землі шо тепер там траса для лісокрадів Також побачив припаркованого зеленого пежо партнера та два чоловічка 30-40років віком на "квадратному" ставу, які повільно витягали сітки
Я - Ви знаєте шо сітками ловити заборонено!!!
І звідки Ви хлопці?
Вони - так знаємо та хотіли спробувати і оказалось шо тут нічого немає;
Я - і нічого небуде із-за таких як Ви ;
Громада тут недля того зариблює став шоб такі як Ви тут тягали сітки та били електроловами!!!
Вони - громада? (сміючись);
Я - так, громада небайдужих рибалок що ловлять вудками і мирним способом взагалі
Доречі счас наїде колег, тому витягайте, зматуйтесь і їдьте звідси.
Одним словом після перепалки вони змотались так і несказав з відки вони і уїхали, я ледь встиг зафотати зад авто в далечині.
Ну це був відступ про ізгнаніє
Закинувши вудку, просидів так години з дві, в 09.00 невитримав, змерз і поїхав. Щодо улову то було лише дві цікаві покльовкі, які я незміг реалізувати, таке собі повільне занурення під воду поплава, де після підсікання відчутний гарний слабо-вібруючий супротив, та гачок вискакував з обкушеним і потрепаним червом.
Природа ранньої весни радує, є чим помилуватись, Люблю рибалку та весну. Всім дякую за увагу. Пару фото.
«На конкурс звітів»
Востаннє редагувалось 12 березня 2014, 08:46 користувачем SashulkaB3, всього редагувалось 1 раз.
- SashulkaB3
- Місцевий
- Контактна інформація:
Доречі ось координати цього ставочка де я сиджу і з якого я питаюсь зробити хорошу водойму (пока самотужки за свої кошти)
50.749823, 26.351725 або так 50.749816,26.351559
50.749823, 26.351725 або так 50.749816,26.351559
- SashulkaB3
- Місцевий
- Контактна інформація:
В неділю після обіду ближче до пьятої години вечора виїхав чисто в розвідку подивитись чи непрокльовується карась. Закинув фідера та поплавчанку, корм та наживку використав ще з ранішнього походу на річку. Шо мотиль, шо опариш - нічого неподіяло, фідер мовчав, а поплавка атакували безперестанку семилітки. Ще рано
- SashulkaB3
- Місцевий
- Контактна інформація:
Ітак ранок пьятниці, шоста ранку і ми з батьком на підкормленому місці питаємся половити линочка. Інформації про те що він вже почав клювати немали, тому це скоріш розвідка та приємне проведення ранку
Підкормлював батько традиційною запареною кашею з висівок, товчі та макухи, тутешня рибка таке полюбляє
Наживка стандартна - червоний навозний хробак.
Ітак у мене снасті - дві поплавчанки 4 метра з жилкою 0,14 та гачками на флюрокарбоновому повідку 0,14 під номером 10. Поплавочки по 1 і 1,7грама. Огрузка дробінна.
Шкода, та линок не жмурив, своєю стежиною неходив та і не клюнув Та я всеж таки оцінив тонку ліску та маленькі гачкі бо впіймав гарненьких з лодонь розміром 5 окунів та одного шнурка ако щупачка, якого відразуж втопив.
Ох і заглот цей окунь, шо не окунь то неможна витягти гачка, приривається при витягуванні, а дістати пінцетом ну ніяк неможна.
Дуже сподобалась покльовка щуки, поплав мертво стоїть, вирішив перезакинути вудку і тут при підйомі різкий удар в дно , різка свічка і я питаюсь угомонити летящу ковбаску
У баті нуль, це ще раз доказує що тонкість снасті грають таки велику роль. Всім дякую.
Підкормлював батько традиційною запареною кашею з висівок, товчі та макухи, тутешня рибка таке полюбляє
Наживка стандартна - червоний навозний хробак.
Ітак у мене снасті - дві поплавчанки 4 метра з жилкою 0,14 та гачками на флюрокарбоновому повідку 0,14 під номером 10. Поплавочки по 1 і 1,7грама. Огрузка дробінна.
Шкода, та линок не жмурив, своєю стежиною неходив та і не клюнув Та я всеж таки оцінив тонку ліску та маленькі гачкі бо впіймав гарненьких з лодонь розміром 5 окунів та одного шнурка ако щупачка, якого відразуж втопив.
Ох і заглот цей окунь, шо не окунь то неможна витягти гачка, приривається при витягуванні, а дістати пінцетом ну ніяк неможна.
Дуже сподобалась покльовка щуки, поплав мертво стоїть, вирішив перезакинути вудку і тут при підйомі різкий удар в дно , різка свічка і я питаюсь угомонити летящу ковбаску
У баті нуль, це ще раз доказує що тонкість снасті грають таки велику роль. Всім дякую.
- SashulkaB3
- Місцевий
- Контактна інформація:
Був знову на тижні. Почав клювати линок. Довго правда підбирав до нього ключик, виявилось шо бере і не з дна і не з над дном + червяка діпував спреєм фруктовим, джокером.
Впіймав лише два штучки та одного обірвав. Покльовки незрозумілі, подьоргає і мовчить, підсікаєш і або сидить, або відразу зривається.
Але тепер прикрість, батя вчора був зранку то побачив дохлих окунів понад бережком. Впіймав лише пару окунів. Ну що ж за люди в нас такі
Впіймав лише два штучки та одного обірвав. Покльовки незрозумілі, подьоргає і мовчить, підсікаєш і або сидить, або відразу зривається.
Але тепер прикрість, батя вчора був зранку то побачив дохлих окунів понад бережком. Впіймав лише пару окунів. Ну що ж за люди в нас такі
-
- Дослідник
- Телефон: 095.841.28.20
- Контактна інформація:
Нада брать двохстволочку та шугануть як положено. На чергування!!
Грицюк, узнав ?
Грицюк, узнав ?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість