IRON FISH, "Джокер" 21-23.07.2017

Початок риболовлі: лип. 21, 2017 00:00

Кінець риболовлі: лип. 23, 2017 00:00

Тип риболовлі: Флет-Метод

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Короп

Закінчився четвертий етап турніра, враження переповнюють, нові знайомства з однодумцями такими ж фанатами рибальства як ми, а також знову зустріч з давніми знайомими хорошими товаришами в житті, але конкурентами в спорті.
Команди "Полосатік" і "Вдала рибалка" прибули на Вовкове в четвер 20.07 десь о 17 годині, спілкування, вітання з учасниками, організаторами та адміністрацією водойми. Обираємо 13 сектор для тренування (нумерація водойми), між іншим він не був задіяний в турнірі. Замішуємо прикормку світлого кольору без назви (розробка компанії), а також замочуємо пеллетс зелений 4,5мм. та 6мм. від ТМ BRAIN. Близько 19 години і наші фідерні вудлища на род поді, дистанція біля 80 метрів і десь на 15хв. перша покльовка на 10мм. pop-up m.berry , і перший карпик грам 700 в підсаку. Перенаживляєм , закидаєм і маєм покльовку на інше вудлище де був pop-up 10мм. sour pear. Так ми до години 22 пробуємо, експерементуєм, перезакидаємо, ловимо карпиків 500г. – 2кг….
….Поки нас не запросили на вечерю дружня команда "Funfishing", а також на дегустацію їхнього фірмового березового соку. Тут зібралась знатна компанія, вечеря затягнулась, але ми дякуємо Андрію та Міші а також третьому учаснику Христині, і всій компанії, ми тренуватись….
Пробуєм , перезакидаємо, ловимо, визначаємось: прикормка незмінна, насадка pop-up 10мм. F1 ; m.berry, sour pear, pickle plam, garlic, radical, baby squid від BRAIN.

Відпочиваємо, зустрічаємо ще одну команду з Рівного "RF Team" які прибули в п'ятницю. Далі згідно регламенту шикування, жеребкування, роз’їзд по секторам , нам випав сектор С5 . Наші сусіди зліва C4 G.Stream, сусіди зправа С6 Haldorado-Днепр. Про процес змагань можна писати дуже багато…. Була інтрига,боротьба до останньої хвилини, кульмінація, все видно по протоколах долю місць вирішували грами при вазі 140кг.+. Наша команда задоволена своїм результатом, ми справились з поставленої задачею.

Вітаємо всіх, переможців та призерів, до зустрічі на водоймах.

[ventel]


Коментарі