Носити на горбі?

Місце риболовлі: Криве, господарство КльовО

Початок риболовлі: квіт. 28, 2017 00:00

Тип риболовлі: Карпфішинг

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Короп30.0009

Доброго дня. Були компанією на даній водоймі. Я там був вперше! Сподобалось озеро, кунги - дуже зручно. Окрім одного жирного АЛЕ, через яке я (і не тільки я) не маю наміру більше туди їхати. Десь недавно заборонили пускати на дамбу до 3-4-5 секторів навіть для того щоб вигрузитись-погрузитись. І весь свій немалий скарб треба нести на горбі до місця лову. Після такого діла не хочеться вже і рибачити. Мотивується то тим, шо дамба розсувається. Хоча треба просто привезти 2 камаза щебня з піском і позасипати колії. Але навіщо, якщо можна просто заборонити. Хай рибаки носять. Я думаю за 600грн за сектор - ще й носити все на горбі - дуже перебор. Тому до вирішення даного питання ні я ні мої товариші туди не поїдуть.

Ще пасувало би або провести в кунги світло, або дозволити залишати машину десь поближче ( я не наполягаю на тому, щоб лишати машину прямо на місці лову, я все розумію, скоро риби там не буде, якщо дати можливість її вивозити), бо якщо приїхати на декілька днів, то є необхідність зарядити телефон, світильники, батареї для корабликів, всякі причандали. І ходити по декілька раз на день по 500 метрів до машини - не сама ліпша перспектива. Обмеженнь ціла купа, але вирішення проблеми - нікому не потрібно. І чудове озеро з чудовими рибами - відходить на другий план через якісь дрібниці.

Що стосується рибалки - сезон відкрили всі. Паровози були як книжка пише. Зловили 9 коропчуків від 2 до 5.5кг, ще стільки ж сходів. Отримали масу задоволення! Рибка клює :D

Джерело: http://www.active.lviv.ua/topic-t7858-45.html#p190528


Коментарі