21.04.2009 – рибалка у Млинові

Місце риболовлі: річка Іква

Початок риболовлі: квіт. 21, 2009 11:00

Кінець риболовлі: квіт. 21, 2009 16:00

Тип риболовлі: Спінінг

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Окунь1
Головень6Pontoon 21, Salmo Tiny, Shimano Cardiff Area Crank, ZipBaits-Hickorn SSR

Вирушаємо утрьох: Валера, Андрій Белий та я. На річці були десь в районі 11 год. Цього дня було прохолодніше – вітер холодний, хоч і сонячно, але пробирає через кофту.
На цей раз річка Іква вразила низьким рівнем води, як це не прикро. Треба дощу, оскільки річка міліє. Струмки взагалі пересохли, навіть ті струмки, що минулого року перейти не можна було, то сьогодні у кросівках – це було під силу.
Здається, що Валера перший серед нас ловить головня на 400 грам. Згодом вже від Андрія чую, що він умудрився узяти 3 головнів та ще кілька тичків. Зрештою, для Андрія ця рибалка за його словами була досить вдалою – отримав багато виходів та тичків. Перший мій закид на нового Вінницького головастіка, якого минулого разу розловити не зміг, приносить клювання, однак не вчепив. Згодом бачив ще один вихід на нього і все. Проте рибалка, як завше, була дуже гарною.
В цілому, перед собою поставлену задачу виконав – опробував кілька не потенційних вобів, перевірив місця на потенційність проведення 2 Зустрічі-рибалки.
Ловили десь до 16 год., пройшли акваторію близько до 2 км +/-.
Піймав усього 6 головнів, бачив кілька гарних сходів кленя, ну і ударів та тичків також бачив. Також узяв одного окуня. Усю пійману рибу відпустив. Найбільший головень тягнув десь до 400 грам +/-. Тобто, стандарт кленя – 300-400 грам.
Фото пійманих риб та місцевого пейзажу виставляю.

Отже, рибалка від 21.04.09 показала, що риба є, головень клює, хоч плавання човнами місцевими та закидушки уздовж русла по сьогодні – примітні. Схоже, що реакції зі сторони рибінспекції не було.
Інший мінус – низький рівень води – це зрештою, негативно впливає на кльов. За моїм спостереженням – кльов цього дня погіршився у порівнянні із минулим разом.
Переконався, що працюють в основному хітові воблери таких виробників, як:
- ZipBaits-Hickorn SSR;
- Shimano Cardiff Area Crank;
- Вінницький головастік – дещо гірше.
Серед бюджетних:
- Pontoon 21;
- Salmo Tiny.
Також виставляю фотку приятеля Андрія, який цього дня гарно відловився на річці – фото із головнем

Рибачили, як вже відзначав десь до 16 год., далі вирішили порибалити у Хріниках, заодно опробувати МДЖ (читати звіт у відповідній темі)
Ну і кілька фоток на згадку.

[B.B.B]


Коментарі