2013? 2014!
Колонка автора

Як і очікувалось 2013 рік закінчується. По хорошій традиції всі зазвичай підбивають підсумки, ми не будемо виключенням.

Статистика.

За цей рік нашому сайті відбулось 278 417 відвідувань і 2 335 874 переглядів сторінок. В середньому одна людина за візит перебуває на сайті 7 хвилин. Кожне четверте відвідування — нове. У червні й липні в деякі дні на сайт заходило більше 1200-1300 людей в день. Як завжди, це найкраща пора для рибалки.

92,61% відвідувань з України. Відвідувачі проживають в таких містах:  Рівне 46,86%, Київ 22,45%, Львів 6,87%.

Кожен хто зайшов в середньому переглядає 8-9 сторінок, перш ніж вийти. З цього дуже добре видно, що користувачам тут цікаво.

Знову звертаємось до власників водойм: якщо ви хочете, щоб про вашу водойму дізнались тисячі людей (потенційних клієнтів) в мережі інтернет — ласкаво просимо! Пишіть нам про свої водойми на пошту info@rivnefish.com — ми відповідаємо кожному.
Дивіться скільки інформації про водойми на сайті вже є: починаючи від видів риб і закінчуючи характером дна. І все це зроблено на чистому ентузіазмі. Тут знайдеться місце і для вашої водойми!

Що нового сталось на сайті за цей рік.

Традиційно головний журнал змін ми ведемо ось тут http://rivnefish.com/changelog/. Якщо коротко то:

Ми прагнемо розвивати даний ресурс (проект, сайт, форум, карту – називайте як хочете). Але через всім зрозумілі причини не завжди на це банально вистачає часу та можливостей. Потрібно витрачати майже всю свою енергію на роботу/дітей/ремонт/сварливу жінку/рибалку/etc.

Ми хочемо, щоб проект був найкращим, і не лише на регіональному рівні, але , можливо, і на всеукраїнському.
Тому якщо ці слова читають люди, яким не байдужа доля даного сайту, то ми з задоволенням запрошуємо їх в нашу команду 🙂

Інфа для девелоперів: ми шукаємо програмістів. Будемо безмежно вдячні всім, хто допоможе нам розвивати проект. Можете сміло реєструватись в нашій трекінг-системі і приймати участь в побудові найкращого у Рівному Україні світі ресурсі про рибалку 🙂

Інфа для звичайних людей – ви можете допомогти ресурсу шляхом додавання звітів з рибалок, фоток, описів рибних місць, додавання точок на нашу мапі т.п.

Водойм на мапі: 153
Дописів: 205
Статей про рибні місця: 107
Коментарів: 1615

 

Особисто мій рибальський сезон 2014

Цей сезон особисто для мене був ще гірший, а ніж попередній. Якщо просто вимірювати успішність кілограмами риби, або кількістю хвостів.
Але натомість я відвідав велику кількість рибних місць нашого чудового рідного краю, де раніше ніколи не був. Бачив величний молочний шлях на фоні різних нічних краєвидів, красу світанків і чарування заходів сонця. Намагався то все фотографувати(навіть написав окремий пост про фото і рибалку), виходило доволі таки пристойно. Принаймні, я задоволений 🙂

Лише одного разу вдалося наловити риби до не схочу, це було в Прилбичах. Відвідав я і линьовий рай, нарешті відкрив для себе наше Басівкутське озеро, рибалив по-справжньому з сином на річці Стир. Одного разу в мене клюнула якась величезна риба, але справитись я з нею не зміг. То був втрачений трофей 2013.

В 2013 році я побував на 33-ох різних рибалках. Через сімейні обставини (покупка нового житла, народження нового сина) не зміг рибалити стільки, скільки хотів 🙂 Так би ця цифра була б більшою, та й результати були б кращими.

Добре, що в цьому році нарешті нас з Ярославом почали запрошувати на ставки. Але це ще не таке запрошення, яке хочеться отримувати. Більше це схоже було на напрошування в гості, а хочеться, щоб власники ставків самі нам телефонували і писали з пропозицією приїхати і порибалити. Але я вірю, що все ще попереду.

Мені вдалося впіймати майже все, що я хотів: і карпів, і великих карасів, і гарних линів. От шкода лише, що на озері Басів Кут так жодного пристойного ляща я так і не витягнув. Але в цілому по видовому складу риби сезон був заліковим.

Дзеркальний карп

Дзеркальний короп і я

По снастях найкраще працював фідер. Мій датч мастер знову прошлангував цілий сезон, так жодного разу і не вистрелив. Вудка махалка на річнці працювала гірше, а ніж минулого року. Пікер як завжди дуже і дуже радував своєю легкістю і мобільністю. От я зараз вже задумуюсь над тим, щоб повністю замінити свої повідки, якісь вони мені слабкі стали. Також треба перемотати основну жилка на фідері задом наперед. І можливо придбати собі фідерне крісло?

Прикормки я більше використовував готові від різних виробників, свою власну навіть толком не було коли приготувати в достатній кількості.

Плани про рибалку на 2014

Хочеться обов’язково ще порибалити в Прилбичах, особливо на метод. Також буду колоти міцного горішка з назвою Шпанів, благо велосипед для цього я вже маю. Басів Кут моя ціль №1 по лящу. Дуже надіюсь на те, що Бочаниця порадує вже нарешті карасями. Також не перестану вчитись ловити на річці Стир і якщо пощастить з напарниками то й Горинь.
А взагалі, хочеться познайомитись з новими людьми, щоб вони показали мені де треба ловити рибу і обмінятись досвідом 🙂 Тому якщо бажаєте разом поїхати десь на рибалку — пишіть, не соромтесь.

Плани про наш сайт на 2014

ми обов’язково маємо зробити наступні речі:

  1. Кардинально змінити дизайн сайту в кращу сторону
  2. Пришвидшити завантаження сторінок
  3. Покрити поплавцями як мінімум Волинь і Львівську область. Бажано всю західну Україну
  4. Додати в опис кожної водойми шматок мапи, зі зображенням цієї водойми
  5. Знайти людей, так само (ну або майже так само) хворих на рибалку з інших областей, щоб вони теж наповнювали мапу водоймами
  6. Збільшити загальну кількість підписників в соціальних мережах хоча б до 1000 людей
  7. Проводити щомісячні і щорічні конкурси/li>
  8. Збільшити вагу нашого сайту в пошуковій видачі. Довести ТИЦ до 30, PR до 3
  9. Знайти людину, яка б повністю зайнялась форумом
  10. Придумати девіз ресурсу
  11. Розробити додаток до iOS/Android

Ну ось і все, що я хотів би написати в цей майже передноворічний день. Сподіваюсь, що вам дорогі читачі наш сайт цікавий і корисний. Читайте його й далі, публікуйте свої звіти з рибалок, діліться рибними місцями. Адже ми – однодумці. Наша мета – щастя. Наше бачення світу – у єднанні з природою.

Вітаємо всіх з наступаючим 2014 роком!

P.S. Сьогодні ми закриємо доступ до сайту у зв’язку з технічними роботами. Доступ буде відновлено в новому, дві тисячі чотирнадцятому році. Лишайтесь з нами 🙂

Коментарі