„Мало мати хорошу ідею. Треба ще вміти її реалізувати” Рене Декарт
Колонка автора

Рибалити я почав в дитинстві. Ліщинова вудка, поплавок з пір’їни, грузик із м’якої свинцевої пластини… Все як у всіх народжених в СРСР. Розвал Союзу, нелегкі 90-ті, навчання у школі, згодом у ВУЗі вносили свої корективи у захоплення рибною ловлею. Тобто у практичну її відсутність. І лише після того, як я влаштувався на роботу, трішки освоївся, почав заробляти гроші – саме тоді цікавість до рибалки почала повертатися, маючи підґрунтям фінансову незалежність, бажання і терпіння, багатство нашого краю. Останнє, звісно, не таке вже й вражаюче, але цілком достатнє для аматорського полювання на рибу.
2007-го року, разом із розвитком технологій, інтернету і всього суміжного, в тому числі і гуглівського сервісу мап, народилася ідея створення “Рибних місць” – мапи озер, річок, ставів і т.п. з вказанням можливих уловів, рекомендацій по наживках, “снастях” та орієнтовних цін.
На створення цього блогу знову ж таки наштовхнув розвиток Гугла, його “вільних” сервісів та певний рівень моєї компетенції в Google Maps API :-).
Я спробую перенести свою рідну мапу Рибні місця Рівненщини на цей сайт. Обіцяю прикласти всіх зусиль для оновлення, доповнення, уточнення всієї існуючої бази рибацьких знань, сподіваючись на підтримку України, Рівненських рибалок та своєї дружини.


Коментарі