Гачок для рибалки Kamasan B983
Огляди

Нарешті, після двох років пошуку я зумів таки придбати собі найкращі гачки в світі, Kamasan B983.

Гачки для рибалки

Гачки для рибалки

Універсальна модель гачків з вушком, круглим загином і відігнутим всередину і вбік жалом. Чорні плаковані нікелем. Покриття “чорний хром” є “самим надійним” антикорозійним покриттям, що дозволяє ловити навіть в солоній воді.

Найчастіше я ловлю карасів(найбільші до кіло, 80% впійманих – до 300 грам). Але цей гачок пройшов випробовування і великою рибою. Наприклад карп десь на 5 кілограм, я його водив кругами декілька хвилин, але через недосконалість тормозу на катушці “Krakodil” на великий радіус кривизни моїх рук порвався повідок. Ще на рахунок міцності. Тягнув якось влітку білого амура на фідерну снасть, вага рибини приблизно було під 6-7 кілограм, так от і тут гачок не підвів! Ось це відео з виважуванням:

А це випробовування гачка №14 товстолобом на шість кіло:

Ці гачки ще ні разу в мене не ламались, не розгинались. Сходи звичайно трапляються, а в кого їх ніколи не буває? Використовую ці гачки як на фідер так і на поплавчанку. Головна біда – гачків просто не возять в Україну тепер взагалі.

Звичайно в арсеналі є і овнери, і гамакатсу, і дреннани, і престон, і каматсу… Пробував на всі, нічого поганого написати не можу, але після того як спробував камасани мені немає нічого кращого. Звичайно, що все викладене суто суб’єктивним 🙂

Kamasan B983

Тремтіть тепер всі карасі!

Коментарі