Прощавай 2014.
Блог

Як і очікувалось 2014 рік закінчується. По хорошій традиції всі зазвичай підбивають підсумки, ми не будемо виключенням.

Статистика ресусру.

Сухі цифри:

332 770 відвідувань;
2 002 460 переглядів сторінок;
05:16 середній час перебування на сайті;
32,57% сеансів від нових користувачів;
6 сторінок за сеанс(минулого року було 8,5);
92,36% відвідувань з України. Відвідувачі проживають в таких містах:  Рівне 46,62%, Київ 21,95%, Львів 7,66%, Луцьк 2,49%.

Порівняння статистики відвідування з минулим роком:

Водойм на мапі: 326
Дописів: 294
Статей про рибні місця: 306
Коментарів: 2502

Що нового сталось на сайті за цей рік.

  • повністю перероблена форма для додавання водойм на мапу
  • додано різноманітні банери в нашу власну систему
  • перероблено дизайн статей про водойми. Було ось так, а стало ось так
  • перероблено дизайн звітів про рибалку, тепер там є галерея зі всіма фотографіями і читабельний текст на всю ширину сторінки
  • проведено конкурс “Найкращий звіт з рибалки 2014”
  • розроблено REST API

Вкотре напишу, що ми прагнемо розвивати даний ресурс. Але через всім зрозумілі причини не завжди на це банально вистачає часу та можливостей. Потрібно витрачати майже всю свою енергію на роботу/дітей/ремонт/сварливу жінку/рибалку/etc.

Ми шукаємо програмістів. Будемо безмежно вдячні всім, хто допоможе нам розвивати проект. Просто напишіть нам на info@rivnefish.com

Особисто мій рибальський сезон 2014

Рибалив я доволі багато, але толку було мало. Клювало не дуже.

Вперше в житті був на зимовій риболовлі, безтолково ризикував на ставку охолоджувачі біля атомної станції, але взяв там свого найбільшого в житті ляща, двічі був в Прилбичах без якихось карколомних карасьових результатів чи епічних карпів. Відкрив для себе Бабин, отримав найкращу поплавкову линьово-карасьову рибалку про яку лише можна мріяти в Старій Мощаниці. Розкрив для тебе Басів Кут по лящу , але вдалі були лише перші дві рибалки – потім ніколи не потрапляв на кльов(та й на хороше місце) хоча пробував дуже часто. Взагалі доволі багато катався на велосипеді перед роботою на рибалку, знову ж таки Шпанів не піддавався ну ніяк 🙁 З 5-ти рибалок лише одна з рибою. Дуже радий, що порибалив на Поліссі і виманив там герненьких підлящиків в природньому озері Велике поблизу села Острівськ. На річці Стир в цьому році рибалки категорично не було, як у мене так і у місцевих. Що сталося — загадка. Бочаниця радувала стабільним кльовом хорошого карася.

Абсолютно нові місця для мене: Пугачівка, Тучин, Волошки, Рубче, Малий Житин, Великий Олексин, Бабин, Бронники, Сергіївка. О Боже! Таку б кількість ще б у якість 🙂

В 2014 році я побував на 41 різних рибалках.

В загальному все було не так вже й погано. Шкода, що я постійно обломувався на нашому міському озері, хоч займав місце ще з ночі. Нічого нормально не клювало в Лисині, і жодного річного карася за весь сезон там. Але все ж, я радий, що стільки їздив велосипедом, кілька разів рибалив з шести літнім сином, був на рибалці зі своїм девелопером Тарасом Тадаєм, він нарешті побачив, що таке фідер 🙂 Познайомився на рибалках з чудовою людиною Славою Воронцовим. Хорошого все-таки було більше.

Про снасті. Нарешті у мене почав працювати мій Датч-Мастер, я ним витягнув кілька трофеїв в Нетішині і Прилбичах. Повне розчарування в болонській вудці. Пікер в Бочаниці зовсім не працював.

Прикормки я використовував готові, від польського виробника Traper — результатом задоволений. Пробував іменитий Sensas — провал. Дорогезний Sonu Baits — тако собі.

Плани про рибалку на 2015

Дуже хочу в Прилбичі, рибалити там методом. Не полишу вимучувати линка в Шпанові. Сподіваюсь побувати десь на лісному озері з вудкою. Хоча рожею я не дуже вийшов, але хочу зробити одну відео-рибалку. І треба більше рибалити на Горині.
Надіюсь на відкриття цікавих місць та знайомство з новими добрими людьми — обмінюватись досвідом. Я відкрита людина, тому якщо бажаєте разом поїхати десь на рибалку — пишіть, не соромтесь мені буде приємно.

Плани про наш сайт на 2015

Ой, немає сил вже з цим сайтом. Таке враження, що нікому крім мене нічого й не потрібно. Хочу з планів минулого року майже все зробили крім трьох останніх пунктів.
Надіюсь, що ми все таким народимо рейтинг кльову на водоймах. А наші додатки таки з’являться в play market та apple store.

Вітання

Сподіваюсь, що вам дорогі читачі наш сайт цікавий і корисний. Читайте його й далі, публікуйте свої звіти з рибалок, діліться рибними місцями. Адже ми – однодумці. Наша мета – щастя. Наше бачення світу – у єднанні з природою.

Бажаю в новому році перевершити і примножити попередні досягнення, вдихнути в нове життя довготермінові проекти та зберегти свій особистий простір для найважливішого — сім’ї.
Будьмо сильними, мудрими і люблячими. І нехай нам в цьому допоможе настрій світлого свята Різдва Христового, наповнить нас вірою і надією, любов’ю, всепрощенням — усім найкращим і чистим, про що ми мріємо і бажаємо нашим близьким! Світлих і радісних свят!

Коментарі