ШПАНІВ

Звіти про рибалку. Вісті з водойм
Аватар користувача
bogdan
Герой
Герой
Повідомлень: 574
З нами з: 19 грудня 2007, 01:00
Звідки: РО ФРС
Контактна інформація:

ШПАНІВ

Непрочитане повідомлення bogdan »

1 січня. Біля цукрозаводу... Новий Рік...
Спортсмени знаходять тверезого водія і ... - на тренування. Обрано було Шпанів по причині надто механічного кльову в Гориньграді. Спочатку здалося, що не помилились. "За Новий рік", "За рибалку", "За жінок, коханих", "За перемогу", "За друзів", "За здоровя"... , між тостами ще й клювало - штучок по 30-50 до 14.00 зловили. Окунець загалом трішки дрібніший, ніж у Гориньграді, але, як кажуть , "съедобный".
після другої години вирішили разом з Дімоном провести "часовку"- годинниий мжусобойчик на цілинній ділянці водойми. Приблизно по центру. Правила прості. буримо по 5 лунок, з правом на протязі години добурить ще дві. Залік по хвостам.
Перша лунка дає 4 швидких хвоста, Дімон відстає і переміщується. Далі почалося найцікавше. На лунці, яку я вибурив найпершою, починається прокльов... спочатку , здавалося, що це просто кльова лунка, але зрештою виявилося, що це супер-пупер кльова лунка 8O 8O 8O 8O ... Я такого кльову давно не бачив... За годину, при двох перевязуваннях мормишки і психонервовому хіхіканню, було видалено з води 57 окунців загальною вагою в р-ні 2,8 кеге. Але не це головне. За годину лише разів десять вдалося дістати мормишкою дна. Клювало на опускання на голу абсолютно "неспортивну" мормиху, ще й "виделувалось" при вводі в лунку, з-за чого втрачався темп. Зрештою Дімону було оголошено, що він по такому темпі ловлі догнать не може, хочезрештою він знайшов таку ж "чарівну" лунку. рахунок 57-32.
Після "часовки" лунки були віддані любителям і вони, зрештою, теж "оторвались по повній"... і дома хвалились, які вони монстри... :D
Висновок: окунь поки клює, розмір порядка 50 грам, крупняка, яким спокушали,виявлено не було, карась мовчить, але в мороз ми його не шукали...
Відповісти

Повернутись до “Звіти”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей