Доброго вечора! Витягнули мене сьогодні на лід пошукати судака на балансир. Пропозиція була спонтанна та неочікувана, але відмовлятись я не став, адже 29 січня вже пора нарешті відкрити сезон зимової рибалки

. На озброєнні в мене один-єдиний балансир та "балалайка" з поводковою жилкою 0,16мм, та абсолютний нуль практики. Віри в успіх маловато, але потрібно вчитись.
Рибаків було досить і всі постійно зміщались, скупчень рибалок не спостерігалось, що свідчило про відсутність кльову. Перша покльовка сталась близько 11:00, судачок 820гр продемонстрував мені, що таке зимова блешня. Кльовий такий БУМ в руку, та перетягування жилки. Відчуття прикольні

. За 3 хвилини мене оббурили з усіх сторін, але марно, покльовок ні в кого не було. При виважуванні судак зламав хвоста єдиному балансиру, тож далі ловив позиченими. Наступна покльовка була вже близько 13:30. Рибаків біля нас не було, тож ми втрьох розбурили територію та ще зловили 4 судачки.
Потрібно постійно зміщатись та шукати рибу. Свердлити та свердлити. Я насверлився так, що рук не відчуваю (фізпідготовка для даної рибалки треба неаби яка, або якогось крепкого Івана брати з собою

)
Щож, кожен з нас зловив за 9 годин по 2 судачки. Результат двоякий.
Задоволення та досвід отримав, почастував сина смачнющим судаком, день пройшов чудово