Рибальскі Iгри Флагман 2015

фестивалі та різного роду тусовки
AndreyK
Модератор
Модератор
Повідомлень: 849
З нами з: 13 вересня 2010, 23:20
Телефон: 0677966277
Звідки: Ровно
Контактна інформація:

Рибальскі Iгри Флагман 2015

Непрочитане повідомлення AndreyK »

Положення про проведення змагань “Рибальські Ігри Flagman ‘ 2015”

Головний організатор – компанія Flagman і торгова марка Forrest

ЧАС І МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ
Турнір проходить в один тур в один день. Одночасно змагаються у трьох дисциплінах: спінінг, фідер, поплавкова вудка. Змагання у кожній дисципліні проводяться у окремій зоні. Учасники змагаються тільки в особистому заліку. Конкрентні дати змагань затверджують організатори етапів у своєму регіоні.
Рівненський етап пройде 28.06.2015 на ставку поблизу с.Сапожин.

Регламент:
5:45 - прибуття
6:00 - жеребкування, оголошення правил участі і вхід в сектори
7:00 - старт
14:00 - фініш (зважування, підведення підсумків)
15-00 - нагородження переможців

Правила та обмеження: До участі у змаганнях допускаються учасники, які за віком не молодші 16 років. Учасники зобов'язані:
• дотримуватись правил поведінки на водоймах, правил змагань, даного положення, морально-етичних норм поведінки в суспільстві;
• беззаперечно дотримуватись розпоряджень і вказівок суддів;
• при погіршенні здоров'я терміново поставити до відома суддю;
• дотримуватись Правил проведення змагань.

До участі у змаганнях допускаються учасники, які підтвердили свою участь у змаганнях не пізніше, ніж за 3 доби до початку турніру. Допускаються учасники, не зареєстровані попередньо, але тільки за наявності вільних секторів.

Під час змагань учаснику забороняється приймати будь-які речі чи будь-яку допомогу від інших учасників, не учасників, суддів. Вихід з сектору спортсмена (фідер, поплавкова вудка) здійснюється тільки з дозволу суді, в момент виходу снасть повинна знаходитись на суші.
Знаходитись не учасникам (гостям) в секторах забороняється. Забороняється куріння у секторах та знаходження у нетверезому стані.
Забороняється голосно розмовляти, викрикувати, відволікати інших учасників змагань.
Учасники, які порушують правила змагань, отримують попередження. За наявності грубих порушень – дискваліфікація і анулювання результату учасника.

РЕЄСТРАЦІЯ І УЧАСТЬ:
До участі у змаганнях допускаються всі бажаючі віком від 18 років за наявності картки знижок клієнта мережі магазинів Flagman незалежно від місця проживання. Обов'язковою умовою для реєстрації є збіг номера картки та ПІБ на кого вона зареєстрована з ПІБ кандидата на участь. Допускається реєстрація кількох учасників на 1 номер картки за умови що вони - члени сім'ї (дружина, діти).

Максимальна кількість учасників рівненського етапу - по 25 чоловік на кожен вид лову.

Для участі у змаганнях необхідно подати заявку, в якій вказати:
- ПІБ, дату народження
- Контактний телефон, e-mail
- Вид лову
- Обов’язково !!! номер особистої картки знижок мережі магазинів ФЛАГМАН.

ЗАЯВКА розміщується у вигляді повідомлення на форумі КОМПАНІЇ FLAGMAN! http://flagman.kiev.ua/forum/ у відповідній темі!

"Рибальскі Ігри 2015" реєстрация PIВНЕ

РЕЄСТРАЦІЯ УЛОВУ УЧАСНИКІВ

У залік йде вся піймана риба. За пійману рибу нараховуються бали з розрахунку 1 грам - 1 бал. У залік йде вся піймана риба, незалежно від виду, за умови, що риба не була забагрена (гачки розташовані в районі голови). До вимірювання приймається вся піймана риба, незалежно від довжини. Після зважування риба відпускається назад у водойму. До зважування риба повинна знаходиться в просторому садку.

Спінінгові відбіркові змагання проходять у 2 етапи з проміжним фінішем і пережеребкуванням місць для старту в другому турі.

Переможець визначається за сумою місць, зайнятих у двох етапах. Фідерне і поплавкове змагання проводяться в 1 етап. Перемагає спортсмен, що набрав найбільшу кількість балів. Сектор лову спортсмена – 10 метрів шириною.

За результатами відбіркових змагань визначаються переможці - 1,2,3 місце, які нагороджуються призами . Всі учасники змагань отримують пам'ятні призи, дипломи та безкоштовні зразки нової продукції.

Спінінг

Змагання проводиться в 2 тури по 3 години.
Графік проведення :
7:00 – старт 1 туру.
10:00 – фініш 1 туру
10:00 – 10:30 перерва, підготовка до 2 туру
10:30 – старт 2 туру
13:30 – фініш 2 туру
13:30 – 14:30 підрахунки результатів, визначення переможців і призерів
14:30 – Нагородження переможців


До заліку приймається вся зловлена риба, незалежно від виду, за умови, що риба не була забагрена (гачки зачеплені біля голови), приймається вся зловлена риба незалежно від довжини, після заміру довжини риба відпускається назад до водойми.

За грам зловленої риби нараховується 1 бал. Переможець рахується за сумою місць в двох турах. Місце в турі визначається за сумою балів.

Переможці визначаються за найменшою сумою місць зайнятих у кожному турі (годині лову). Учасник з найменшою сумою місць займає перше місце. Наприклад: учасник з загальною сумою місць «3+3= 6» займає нижче місце ніж учасник з загальною сумою місць «2+1=3».
Учасник, який не зловив рибу у турі, займає місце, яке дорівнює загальній кількості учасників+1. Наприклад: кількість учасників 75, учасник, який не зловив рибу у турі, займає 76 місце. Підрахунок результатів у турі – найбільша кількість балів.

Кожний учасник змагань у кожному турі та старті міняє зони та сектори лову згідно жеребкування. Вільним є сектор, у якому немає іншого зареєстрованого учасника. У випадку наявності у секторі рибальського спорядження та відсутності самого учасника, такий сектор вважається вільним. Перехід із свого сектора у вільний сектор (або перехід через чужий сектор) – учасник повинен обійти сектор за позначкою номеру сектору.
Учасникам змагань заборонено виходити за межі зони і заходити до неї без дозволу судді.
Довжина вудлища – не більше 2,75 м.

Обов’язкове використання засобів для зберігання риби – неметалевих садків.
До заміру риба зберігається в садку.

Зберігання риби в інших приспособах (поясних сумках, пакетах, куканах, відрах) забороняється. Вимірювання риби відбувається під час змагань лінійними суддями. Риба після замірювання та внесення результату у протокол відпускається у водойму живою.
До вимірювання приймаються всі види риби, які є у водоймі, спіймані на дозволену приманку. Розмір залікової риби не лімітований, оскільки після вимірювання вся риба відпускається у водойму. Результат заноситься в протокол та засвідчується підписами суддів і спортсмена, котрий упіймав рибу. До вимірювання приймається тільки жива риба. Риба, що зловлена в момент фінішного пострілу вважається зарахованою, якщо на момент пострілу вона знаходиться в руках спортсмена, у підсаку або на березі.

Дозволяється використання тільки штучних приманок. Для ловлі на м’які приманки дозволяється застосовувати гачки з грузом, закріпленим жорстко або шарнірно, або ж без підгрузки.
Дозволяється розташовувати груз на волосіні, або ж на окремому повідку. Приманки можуть бути оснащені не більш як трьома одинарними, подвійними чи потрійними гачками. Заборонено переміщення по зоні лову і перехід із сектора в сектор з рибою, перед переходом, або переміщенням учасник за наявності зловленої риби повинен сповістити суддю для проведення вимірювання. Під час лову учасникам заборонено наближатися один до одного ближче ніж на 3 метри, обмінюватися снастями, приманками, приймати та передавати речі, обмінюватися або передавати рибу один одному. До заліку приймається риба, зловлена учасником особисто.

Фідер:

Зона лову учасника -10 м
Ловля риби спортсменом здійснюється одним вудилищем, оснащеним одним повідком з одинарним гачком. Кількість запасних оснащених вудилищ не обмежується. Довжина повідця і матеріал - не обмежується.
Дозволяється використовувати будь-які види монтажу снасті з умовою обов’язкової присутності наживки на гачку. Будь-які інші предмети на гачку, крім наживки використовувати заборонено. Гачок з насадкою під час закиду знаходиться поза межами кормушки. Гачок – тільки одинарний, будь-якої форми і розміру, дозволяється використання гачків з пружинкою.
Максимальна кількість принади 17 літрів, живої наживки – 2 літри.
Забороняються принади і наживки, що містять живу або мертву рибу, а також ікру риб, яйця мурашок, наркотичні і одурманюючі речовини (конопля дозволена).
Дозволяється використання атрактантів, ароматизаторів, діпів та фарбуючих речовин.
При виважуванні риби у воду заходити неможна. Ніжки платформ або крісел повинні бути встановлені по урізанню води.
У разі заплутування снастей при виважуванні риби чи закиданні зі снастями учасників сусідніх секторів "потерпілі" мають право вимагати попередження винуватцю. Риба, піймана за таких обставин до заліку не додається.
Учасникам змагань дається час на підготовку снастей і принади/наживки з моменту входу в свій сектор.
До заліку приймається риба, дозволена до вилову, піймана і заведена в підсак до сигналу «Фініш». Навмисне багріння риби заборонене.
Підсачування риби здійснюється тільки в межах власного сектору.
Для зберігання риби використовуються садки розміром не менше 50 см в діаметрі і 2 м довжини, які по можливості повинні бути максимально занурені. Використання інших засобів для збереження улову забороняється. Спортсмен, який пред’являє до зважування покалічену рибу, піддається санкціям.
Кукани заборонені до використання.

Регламент.

5:45 - прибуття
6:00 - жеребкування, оголошення правил участі, пересування до секторів
7:00 – вхід до секторів підготовка місць лову
8-00 - старт
14:00 - фініш
14:30 - нагородження переможців


Поплавець

Зона лову учасника -10 м
Підрахунок результатів – чиста вага риби.
Довжина садка не менш 2,5 м
Ловля риби відбувається любою поплавковою оснасткою (штекер, болонська,
махова вудочка, матчева вудочка)
При виважуванні риби, у воду заходити не можна. Ніжки платформ або крісел повинні бути встановлені по урізанню води.
До зважування приймаються всі види риби, спіймані на дозволену наживку. Розмір риби не лімітується. Зважування: після сигналу про закінчення змагань спортсмени залишаються в своїх секторах, а риба в садку. Судді зважують рибу в кожному секторі окремо. Результат заноситься в протокол та підтверджується підписами суддів і спортсмена, який впіймав рибу. Спіймана і зважена риба негайно відпускається у водоймище. До зважування приймається тільки жива риба. Вихід з сектора ловлі, винос риби з сектора ловлі до зважування карається дискваліфікацією. Виходити з сектора ловлі можна тільки після зважування улову.
Кількість прикорми 17 літрів, насадки 2 літри
Забороняються принади і наживки, що містять живу або мертву рибу, а також ікру риб, яйця мурашок, наркотичні і одурманюючі речовини (конопля дозволена).
Дозволяється використання атрактантів,ароматизаторів, діпів та фарбуючих речовин.
У разі заплутування снастей при виважуванні риби чи закиданні зі снастями учасників сусідніх секторів "потерпілі" мають право вимагати попередження винуватцю. Риба, піймана за таких обставин до заліку не додається.

Учасникам змагань дається 1 година на підготовку снастей і принади/наживки з моменту входу в свій сектор.

Підсачування риби здійснюється тільки в межах власного сектору.

Кукани заборонені до використання.

Регламент.

5:45 - прибуття
6:00 - жеребкування, оголошення правил участі, пересування до секторів
7:00 – вхід до секторів підготовка місць лову
8-00 старт
14:00 - фініш
14:30 - нагородження переможців

Реєстрація

Спінінг

1. Вронський Олександр Степанович
2. Безбородов Михайло Олександрович
3. Сидоренко Сергій Вікторович
4. Янович Юрій Олександрович
5. Миськевич Олег Святославович;
6. Матвійчук Ігор В'ячеславович
7. Гончар Ігор Антонович
8. Покотило Олександр Миколайович
9. Семчишин Ігор Сергійович
10. Дубич Денис Валерійович
11. Черпак Олександр Іванович
12. Міхненко Олександр Миколайович
13. Костюк Володимир Іванович
14. Новосад Юрій Петрович.
15. Пугайко Олександр Миколайович
16. Чепурко Юрій Сергійович.
17. Юрко Максим Олександрович
18. Ковальчук Олексій Васильович
19. Гуторович Сергій Миколайович
20. Маркевич Юрій Сергійович
21. Новак Микита Анатолійович
22. Лопачук Дмитро Олегович
23. Васильковський Віталій Сергійович
24. Салійчук Василь Петрович.
25. Філоненко Олег Васильович
Резерв:
26. Маньковський Василь Анатолійович
27. Мирончук Ігор Іванович
28. Волохов Микола Вікторович
29. Віжанський Віталій Володимирович

Фідер

1. Пасічник Руслан Іванович
2. Свинобой Олександр Миколайович
3. Штенько Максим Олегович
4. Наумчук Максим Павлович
5. Мисливий Тарас Анатолійович
6. Полєщук Ярослав Васильович
7. Демченко Володомир Володимирович
8. Сойко Андрій Васильович
9. Зінчук Вадим Вікторович
10. Марчук Віталій Андрійович
11. Ганіткевич Тарас Богданович
12. Ярема Сергій Михайлович
13. Юрчик Олексій Олексійович
14. Пилипчук Олена Миколаївна
15. Бунечко Юрій Миколайович
16. Тищук Ілля Олександрович
17. Лащук Олександр Олександрович
18. Мальчевський Руслан Петрович
19. Савчук Олег Андрійович
20. Пасічник Андрій Володимирович
21. Воронцов Вячеслав Сергійович
22. Шулятицький Володимир Аполлінарiйович
23. Зозулинський Валентин Валентинович
24. Линник Михайло Миколайович
25. Красовський Павло Володимирович
Резерв:
26. Захарчук Микола Анатолійович
27. Грамушняк Василь Іванович,
28. Самчук Максим Володимирович
29. Матвійчук Микола Миколайович

Поплавок

1. Россоха Андрій Олександрович
2. Россоха Павло Олександрович
3. Кобизєв Володимир Олександрович
4. Павлов Игорь Петрович
5. Марчук Валентин Олександрович
6. Крутень Андрій Володимирович;
7. Кроль Сергій Анатолійович
8. Жолнач Микола Володимирович
9. Міщук Микола Степанович
10. Феофанов Віктор Костянтинович
11. Яцута Олег Васильович
12. Ковальський Роман Тарасович
13. Голубенко Олександр Володимирович
14. Гордійчук Андрій Мирославович
15. Казван Михайло Йосипович
16. Вакулінський Руслан Григорович
17. Грищенко Сергій Олександрович
18. Майданець Тарас Андрійович
19. Ліпінський Микола Анатолійович
20. Трофимчук Сергій Леонідович
21. Плевич Ігор Іванович
22. Лаврук Михайло Юрійович
23. Гридько Євген Леонідович
24. Прокопчук Роман Анатолійович
25. Жданкін Дмитро Валентинович
Резерв:
26. Бондарчук Микола Олександрович
27. Банацкий Валентин Николаевич

Реєстрація на автобус:

1. Вронський Олександр Степанович
2. Кроль Сергій Анатолійович
3. Вакулінський Руслан Григорович
4. Миськевич Олег Святославович
5. Пасічник Руслан Іванович
6. Міщук Микола Степанович
7. Пугайко Олександр Миколайович
8. Грищенко Сергій Олександрович
9. Лаврук Михайло Юрійович
10. Янович Юрій Олександрович
11. Гордійчук Андрій
12. Бунечко Юрій
13. Мальчевський Руслан
14. Сидоренко Сергій Вікторович
15. Новосад Юрій
16. Чепурко Юрій
17. Новак Микита
18. Маркевич Юрій
19. Голубенко Олександр Володимирович
20. Воронцов Вячеслав Сергійович
21. Матвійчук Ігор В'ячеславович
22. Свинобой Олександр Миколайович
23. Лащук Олександр Олександрович
24. ...
Аватар користувача
Одекандр
Нуб
Нуб
Повідомлень: 7
З нами з: 20 березня 2015, 13:42
Телефон: 0965401046
Звідки: м. Рівне
Контактна інформація:

Re: Рибальскі Iгри Флагман 2015

Непрочитане повідомлення Одекандр »

А транспорт буде надаватися?
Саня Рыбак
AndreyK
Модератор
Модератор
Повідомлень: 849
З нами з: 13 вересня 2010, 23:20
Телефон: 0677966277
Звідки: Ровно
Контактна інформація:

Re: Рибальскі Iгри Флагман 2015

Непрочитане повідомлення AndreyK »

Одекандр писав:А транспорт буде надаватися?
Да, будет автобус для участников.
Аватар користувача
Одекандр
Нуб
Нуб
Повідомлень: 7
З нами з: 20 березня 2015, 13:42
Телефон: 0965401046
Звідки: м. Рівне
Контактна інформація:

Re: Рибальскі Iгри Флагман 2015

Непрочитане повідомлення Одекандр »

З магазину Флагман?
Саня Рыбак
Аватар користувача
Одекандр
Нуб
Нуб
Повідомлень: 7
З нами з: 20 березня 2015, 13:42
Телефон: 0965401046
Звідки: м. Рівне
Контактна інформація:

Re: Рибальскі Iгри Флагман 2015

Непрочитане повідомлення Одекандр »

Відправка з магазину Флагман і на яку годину?
Саня Рыбак
Аватар користувача
Webmak
Абориген
Абориген
Повідомлень: 134
З нами з: 28 лютого 2012, 15:03
Контактна інформація:

Re: Рибальскі Iгри Флагман 2015

Непрочитане повідомлення Webmak »

Прохання викласти "скрін" з гугл мепс місця проведення змагань по фідеру, та банально в пеінті обвести червоною лінією зону ловлі. Треба ж знати де тренуватись, думаю багато людей будуть вдячні за таку інформацію.
Аватар користувача
ventel
Повідомлень: 329
З нами з: 20 листопада 2007, 01:00
Контактна інформація:

Re: Рибальскі Iгри Флагман 2015

Непрочитане повідомлення ventel »

Зареєструйте будь ласка:

ПІБ - Марчук Віталій Андрійович
Дата народження - 11.03.1977
Контактний телефон - нуль680224470
Вид лову - фідер
Номер картки - 123250

ПІБ - Марчук Валентин Олександрович
Дата народження - 16.02.1996
Контактний телефон - нуль680224470
Вид лову - поплавок
Номер картки - 123250
Востаннє редагувалось 19 травня 2015, 16:50 користувачем ventel, всього редагувалось 2 разів.
Public organization "RIVNE FISHING CLUB"
AndreyK
Модератор
Модератор
Повідомлень: 849
З нами з: 13 вересня 2010, 23:20
Телефон: 0677966277
Звідки: Ровно
Контактна інформація:

Re: Рибальскі Iгри Флагман 2015

Непрочитане повідомлення AndreyK »

ventel писав:Зареєструйте будь ласка:
AndreyK писав: Для участі у змаганнях необхідно подати заявку, в якій вказати:
- ПІБ, дату народження
- Контактний телефон, e-mail
- Вид лову
- Обов’язково !!! номер особистої картки знижок мережі магазинів ФЛАГМАН.
AndreyK
Модератор
Модератор
Повідомлень: 849
З нами з: 13 вересня 2010, 23:20
Телефон: 0677966277
Звідки: Ровно
Контактна інформація:

Re: Рибальскі Iгри Флагман 2015

Непрочитане повідомлення AndreyK »

Одекандр писав:Відправка з магазину Флагман і на яку годину?
Webmak писав:Прохання викласти "скрін" з гугл мепс місця проведення змагань по фідеру, та банально в пеінті обвести червоною лінією зону ловлі.
Размещение зон, время выезда и прочая информация будет предоставлена позже, ближе к дате соревнования.
Аватар користувача
Webmak
Абориген
Абориген
Повідомлень: 134
З нами з: 28 лютого 2012, 15:03
Контактна інформація:

Re: Рибальскі Iгри Флагман 2015

Непрочитане повідомлення Webmak »

Стоп, а де нам тренуватись?
Аватар користувача
Webmak
Абориген
Абориген
Повідомлень: 134
З нами з: 28 лютого 2012, 15:03
Контактна інформація:

Re: Рибальскі Iгри Флагман 2015

Непрочитане повідомлення Webmak »

На цьому ставку будуть проводитись змагання?
Зображення
ttearjerker
Повідомлень: 1032
З нами з: 16 вересня 2010, 00:57
Звідки: Рівне
Контактна інформація:

Re: Рибальскі Iгри Флагман 2015

Непрочитане повідомлення ttearjerker »

Андрій зареєструй на ФІДЕР будь-ласка:
Ганіткевич Тарас 28.08.77.
097 944 2542
фідер
картка-10 41 84
Чтобы победить искушение, ему надо поддаться. О.Уайлд
Рівненський Карповий Клуб
Аватар користувача
serseruy
Боєць
Боєць
Повідомлень: 201
З нами з: 15 червня 2008, 00:00
Телефон: 0509802583
Звідки: Рівне
Контактна інформація:

Re: Рибальскі Iгри Флагман 2015

Непрочитане повідомлення serseruy »

ПІБ - Ярема Сергій Михайлович
Дата народження - 17.02.1985
Контактний телефон - 0509802583
Вид лову - фідер
Номер картки - 136847
AndreyK
Модератор
Модератор
Повідомлень: 849
З нами з: 13 вересня 2010, 23:20
Телефон: 0677966277
Звідки: Ровно
Контактна інформація:

Re: Рибальскі Iгри Флагман 2015

Непрочитане повідомлення AndreyK »

Webmak писав:На цьому ставку будуть проводитись змагання?
Да.
forest
Балакучий
Балакучий
Повідомлень: 168
З нами з: 27 жовтня 2014, 10:36
Контактна інформація:

Re: Рибальскі Iгри Флагман 2015

Непрочитане повідомлення forest »

Андрію, зареєструйте будь ласка:
П.І.Б. - Крутень Андрій Володимирович;
Дата народження - 22.12.91 р.;
Контактний телефон - 0966656699;
Вид лову - поплавок;
Номер картки - 106418.
Дуже Вам дякую!
Відповісти

Повернутись до “ЗМАГАННЯ та ФЕСТИВАЛІ”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість