Всякі какашки з різних тем. Назви тем видно над постами

Повна анархія
Правила форуму
Увага! У нас впродовж цілого року відбувався конкурс.
Фінальне голосування ось в цьому розділі: viewforum.php?f=654
proteus
Герой
Контактна інформація:

Re: оз.БАСІВКУТСЬКЕ

Непрочитане повідомлення proteus »

Kostya писав:
kolesdoc писав:
proteus писав:, щось басалупа не радує ніфіга.
Велике прохання-відносьтесь з повагою до назв водойм, не ми ж їх називали, і не нам їх змінювати."Без наезда".Дякую за розуміння. :ny_tik:
Повністю підтримую "kolesdocа", чудове озеро, має свою назву, не паплюжте її ! Також, коли пишите звіти і не клює, то пишіть - "У МЕНЕ НЕ КЛЮЄ", ато складується враження, що Басів Кут мертвий, та риби там немає.
якщо уважно прочитаєте звіти мої, то я окрім свого "кльову" пишу що відбувається у сусідів як мінінмум. Я в кінці кожної рибалки обходжу з десяток рибалок що сиділи поряд. Якщо я буду сидіти сам, і не буде клювати, тоді і буду писати "У МЕНЕ НЕ КЛЮЄ"

ПС. За образу озера вибачте, не думав що Вас так зачепить.
stal1n
Бро
Хто: Карасятник
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення stal1n »

Kostya писав:Також, коли пишите звіти і не клює, то пишіть - "У МЕНЕ НЕ КЛЮЄ", ато складується враження, що Басів Кут мертвий, та риби там немає.
З задоволенням почитав би звіти від вас, Костя!
kolesdoc писав:
proteus писав:, щось басалупа не радує ніфіга.
Велике прохання-відносьтесь з повагою до назв водойм, не ми ж їх називали, і не нам їх змінювати."Без наезда".Дякую за розуміння. :ny_tik:
Не розумію, в чому є принципова різниця від того? Головне розуміння суті речей. Як не називай об'єкт, його характеристики від того є не змінюються. Ось наприклад можна ж замість слова "вікно" вживати елемент стінної або покрівельної конструкції, призначений для зв'язування внутрішнього простору в будівлі з навколишнім світом, природного освітлення приміщень, їх вентиляції, захисту від атмосферних та шумових дій. Ну або світлопрозора конструкція, призначена для природного освітлення приміщення. Або склопакет закріплений в металопластиковій або дерев'яній рамі. Все одно вікно лишається вікном. Головне, щоб люди розуміли про що саме йдеться.

Все життя в нас на районі той значно розширений район річки Устя звали Басалупою, і всі чудово знали, що йдеться саме про озеро Басів Кут. Що тут поганого від того, щоб вжити в своєму дописі якийсь інший синонім? От ви ж взагалі ніяких звітів не пишете, а іншим лише потикаєте. Без образ.

Зображення
Рибу потрібно ловити там, де вона є.
Рибу потрібно ловити тоді, коли вона клює.
Рибу потрібно ловити на те, що вона зараз хоче їсти.
SashulkaB3
Місцевий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення SashulkaB3 »

Так а що ще треба зробити щоб клювало?
Гадаєте я не пробую шаманити з всякими атрактатами. Тут питання везіння ще грає немаловажну роль, оскільки той самий дідусь може зробити простійшої прикормки з запарених висівок і макухи, закинути пару ліщинових вудок та наловити скільки шо ніякими модними прикормами та діпованими наживками невгнатись 0_0
Вибачте за флуд.
Жизнь - любить то что делаешь и делать то что любишь!!!
Kostya
Балакучий

Непрочитане повідомлення Kostya »

SashulkaB3 писав:Так а що ще треба зробити щоб клювало?
Весь час, поки не клює, щось міняти, шукати так званий "ключик", (наживка(комбінація, та кількість), прикормка(кількість,аромат, та домішки), монтаж, довжина повідка, товщина, модель гачка, та розмір. Накінець точка лову, ...). Бувають дні коли будь що не роби, риба пасивна, та не кормиться, але це не так часто буває. Класична фідерна ловля, це вже не колишня донка, чи "дурік" час іде і все міняється. Але це вже інша тема, та не стосується рибалки на Б.К.
stal1n
Бро
Контактна інформація:

Re: Замор риби на річці Устя

привіт, Natalia P!
Що це за посилання таке, і навіщо воно в цій темі?
Ви б написали кілька слів, а то ж нічого не зрозуміло
stal1n
Бро
Контактна інформація:

Re: Нагадування про вилов риби

ну все, Natalia P, вам капець
DerSieger
Бро
Контактна інформація:

Re: Всякі какашки з різних тем. Назви тем видно над постами

Непрочитане повідомлення DerSieger »

на прохання громадскості спам снесено.
з баном поки не получиться, так як кнопка "БАН" поломалась від частого натискання в недалекому минулому.

з повагою, злий модер.
Зображення
"...Да не коснётся вас своею поганой метлой танцующий бес, бес паники!"
Рівненський Карповий Клуб
proteus
Герой
Контактна інформація:

Re: дешевші аналоги дорогих воблерів.

Непрочитане повідомлення proteus »

Дядя писав:...я купив, повинен ловити, розловлю потім... В принципі можна ловити і на моркву.
А можна конкретно? Модель - така то, характеристики - такі то, (умовно) за десять рибалок зловлено - стільки то.
Тільки тоді можна сказати, що воблер ловить. А до того це пудра на мозок. :facepalm:
на кожен товар свій покупець ... Якщо людина не має змогу понакупляти так як Ви я зрозумів собі орбітів, мегабасів та рудр, це ще не означає що вона якась нікчема та має закинути спіннінгування ..
Ви мабуть здивуєтесь, але при відмінному щучому кльові, хижак поведеться як на орбіт так і на страйкпро чи косадаку ... Доречі криві руки можуть залишити без улова власника мегабасів, в той час як досвідчений спіннінгіст зловить на звичайний силіконовий віброхвост ..
Дядя
Перехожий
Контактна інформація:

Re: дешевші аналоги дорогих воблерів.

Непрочитане повідомлення Дядя »

Крім образи, :ny_tik: нічого інформативного.Нікчеми і криворукі власники Megabass - Ваша ображена уява. А дарма. Дайте статистику по такій омріяній Kadasaka. І справа тут геть не в цінах, а тим більше не брендах. Ловіть на здоров"я і задоволення.
Відповісти

Повернутись до “Спілкування на вільні теми”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: EugenieFairfax, Google [Bot], IvonneBressler і 2 гостей