ГОРИНЬГРАД

реєстр та опис водойм для ловлі коропа з часів rybalka.rovno.ua
shalun_99

Непрочитане повідомлення shalun_99 »

Вже на риболовлі в Гориньграді знаходяться два спортсмени. Вирушаю до них...Звіт гарантую...
shalun_99

Непрочитане повідомлення shalun_99 »

Вирішили виїхати в будній день на водойму, так як погода повинна була нам посприяти. Отож, 16:00 виїзд з Рівного. Доки докуповлювали харчі та деякі речі нашим друзям які були на водоймі потратили ще трішки часу і на водойму потрапили близько 17:00. Наші друзі вже розкинули свої намети з самого ранку і перед нами постав вибір біля кого примоститись. Ковальський Віталій - на березі, поблизу острова.
Васюня Брагін та Вованчик(магазин "Карп Профі") на березі за дамбою. Порадившись зі своїм напарником Дімоном(нік - Zerich), вирішили, що зупинимось біля команди "Карп Профі", так як минулого разу нам поталанило там виловити вже кілька рибин.
Маркування та закорм зайняли декілька годин, але пізніше принесли позитивні результати. Наша маркер був закинутий на 80-85метрів від берега в напрямку "острова".Вирішили закормити дві точки: лівіше та правіше від маркера. На закорм пішли бойли від фірм "Sensas" "Tandem Baits" "Bratfishing". Та пєлєтс "Tandem Baits". Робили кульки з кашею - "Три карася" та "Фішдрім". Тільки остання кулька впала у воду, Васілій та Володя, любязно запросили нас на вечерю. І тільки почалась трапеза - паровоз, навіть не паровоз, а падіння свінгера. Це значило тільки одне - клювання в берег і потрібно швидко діяти. Але часу нам короп не дав, Діма підсікає і пусто. Але є надія - риба підійшла та їй сподовся бойл "монстер краб" від "Bratfishing".
Вечеря перейшла в рибальські історії та пізніше було вирішено переглянути якийсь фільм та набратись сил на ніч та ранок. Хлопці з "Карп Профі" запросили нас до своєї палатки(чудова річ від фірми "JRC") де ми четверо чудово розмістились та відпочивали переглядаючи фільми...
О другій ночі Вовчик(Wolf123) та Діма(Zerich) пішли в опочівальні, а я та Васюня прийнялись ловити карасів...
Далі буде...
Kostya
Балакучий
Балакучий
Повідомлень: 171
З нами з: 02 червня 2009, 00:00

Непрочитане повідомлення Kostya »

De v Rivnomu magazyn "Карп Профі"?
shalun_99

Непрочитане повідомлення shalun_99 »

ТЦ "Чайка", цокольний поверх, поблизу супермаркету "Наш край"...Спитай в охорони, вони покажуть і розкажуть...
shalun_99

Непрочитане повідомлення shalun_99 »

Відпочинок в Гориньгроді. Продовження.
Отож хлопці спуняють, а ми з Васілієм приступили до нічного полювання за карасями. Доволі специфічна снасть у мого товариша, але я швидко пристосувався та обрибився красенями-карасями.
О третій ранку телефон дзвонить 8O , але хороша звістка - до нас приєднається наш товариш Олег("Fox"). Гаряча кава та смачні булочки від Олега ще трохи додали наснаги, але потрібно і відпочивати. О шостій ранку руки вже конкретно втомились від карасьової рибалки і я вирішив піти трішки подрімати. Гарненько вмостившись задрімав. Але несудилось... 07:15 і писк пейджера відганяє весь сон далеко-далеко...Сигналізатор пищить, свінгер тіпає... Підіймаю вудилище, вимикаю бейтранер і починається боротьба. Тривало все не так довго як хотілось і дзеркальний короп вже у підсачику. Зважування показує приємну цифру - 7кг.200гр. Фотосесія невдалась, але все на відео залишилось(фотки з відео пізніше). Випускання красеня і поздоровлення від друзів надають наснаги і кава...І вже через декілька годин, а точніше о 09:25 - писк сигналізаторів у команди "Карп Профі". Декілька хвилин і зважування.
І вага показує 4кг. 500гр.Фотосесія з коропом Вовчика з "Карп Профі"Зображення
Зображення
Ура...Васюня теж розмочився. Зважаючи на те, що ми закормлювали свої місця ще звечора, потрібно швидко годувати...І знову у водойму полетіли "шари" та ракети... Час від часу були покльовки і у Діми і в Олега, але нажаль незаліковий короп...
Вже підійшов час обіду, але зважаючи на те, що мені так подрімати і не вдалося, вирішив знову спробувати заснути...13:30-пейджер ближче до вуха і сон...І о14:20 бібікання пейджера знову мене розбудило, відкриваю очі, а Дмитро вже підня моє вудилище та гукає мене. І далі сміх і гріх. Нога затерпла і швидко підбігти в мене не виходило(геть коліно побив). Вже взявши вудилище в руки, зрозумів, що буде бороть із суперником, приємна боротьба... І вже через декілька хвилин короп на березі. Виглядав він ну на кілограм десять, але зважування показує 8кг.150гр. І знову фотосесія та коропець повертається в рідну стихію...
Зображення
Зображення
Зображення
Пізніше викладу відео та фото дзеркального коропа. Відпочили за добу на всі 1000000%. Можливо друзяки щось добавлять, знаю, що в Олега є фото з дзеркальним коропом, виклади дружище. Хочу на довше вирватись, але нажаль є трохи справ...До зустрічі на водоймі...
PS
Ось фото маркера, який стояв на 80м. від берега. Цікаве вийшло фото.
Зображення
Аватар користувача
красько
Дослідник
Дослідник
Повідомлень: 47
З нами з: 06 лютого 2009, 01:00
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення красько »

Дзеркальний КАРП Володі 7200 та Василя 4500

Зображення

Зображення

Зображення
Аватар користувача
Banderivets
Балакучий
Балакучий
Повідомлень: 155
З нами з: 18 березня 2009, 01:00
Звідки: м.Рівне
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Banderivets »

МО-ЛОД-ЦІ!!! :lol: :lol: :lol: Вночі їду також. Готую прикормку. Привезу рибі щось смачненького. :lol: До зустрічі на водоймі! Біжу, бо википить вода в горосі!!! :D
Панове, любіть ПРИРОДУ, МАТЬ вашу!!!
Аватар користувача
Николай33
Бувалий
Бувалий
Повідомлень: 108
З нами з: 17 березня 2008, 01:00
Звідки: Ровенский район
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Николай33 »

був на рыбалці в четверг 18.06 поговоривши з охоронцем, віришив поїхати на той берег, тобто від острова на право і обминаючи канаву на той берег (причина: -дуже багато рибаків сиділо біля острова) - і ця поїздка скінчилася що моя машина з низким кліренсом застряла, пришлось моїй жінці збігати за охоронцем, і він на *волинянці* мене витянув.
Повернувшись знову до острова, сів на мілині , та почав ловити карасиків.
Ставок в цій стороні дуже заріс, і мені не почастило з місцем, всі вікна були зайняті, тому багато сходів карасиків, під вечір вирішів проглянути дно єхолотом, і затянути карпові оснастки разом з купою прикормки.
Єхолот показав найглибше місце 2.25м у вигляді невеличкої бровочки, десь на відстані 120-140 метрів від мого берега і там показав наявність 3 рибин в кучі, туди я викінув першу оснастку , десь 1.5 кг прикормки (фішдррім карп, жмих, кукурудза, трошки молодої картоплі, гороху вареного в половинках і персикових бойлів штук 10 цілих і 5 по половинці) на карповій оснастці вісів уже промоченний в діпі персиковий 16мм бойл.
другу оснастку і порцію прикормки відвіз корабликом в сторону десь на метрів 40, і там уже контурів бровочки не видно було, але глибина 190см, туди скинув з другого бункера кораблика все так само, лише крабові бойли..
Перша покльовочка на крабовий бойл була через півтори години , і як я здивувався коли витягнув карася десь на грамм 600-700, і він клюнув на бойла, гачок був у нижній губі.
Корабликом завожу знову разом з прикормкою крабові бойли, і не проходить години знову поклёвка, і попався карпік чуть більше 1 кг, я розачорований, вішаю скопех бойла 20мм , діпую в амінокислотах, загружаю в бункер кораблика прикормки, але трохи менше, бо з такими темпами на довго моеї прикормки не вистачить, і відвожу трохи ближще де також глубина 180-190см.
І почалось щось дуже дивне, сигналізатор як здурів, короткими сигналами з інтервалом в 30сек, тобто відчуття що хтось граеться, смикаючи за оснастку, але я сижу жду коли потягне добряче, зменшивши потужність сигналізатора, щоб не голосно пікав.
Десь через хвилин 20 такого мордування піканням, затихло і до ранку я покльовок не бачив.
На персик нічого не клюнуло, а десь біля другої ночі подув дуже не приемний вітер, боковий, від якого я сховатись не міг, і під ранок мені очі надуло дуже сильно, біля 6 ранку вирішив їхати до дому, бо з очей уже сльозилось.
І зваживши улов, вишло 5.8 кг карасів (які переважно ловив на манку з кровью) і один коропець чуть більше 1 кг.
Хто був там, міг бачити мене і мого кораблика.
Туди поїду лише коли відремонтують дорогу , бо якщо дощик , то виїхати на горб до ферми не зможу.
shalun_99

Непрочитане повідомлення shalun_99 »

Нарешті зайнявся відеоматеріалом, що був відзнятий.
Ось перший ролик. Короп 8кг. 200гр.
http://rutube.ru/tracks/2049699.html?v= ... 80713c3596

Ще один ролик із дзеркальним коропом на 7кг.
http://rutube.ru/tracks/2049873.html?v= ... ea11ce1187
А також фото Васюні з коропом на 4кг. 500гр.
Зображення
shalun_99

Непрочитане повідомлення shalun_99 »

Виважування монстрика на 8кг.http://rutube.ru/tracks/2054467.html?v= ... 5025282ab7
І також інфа для рибацюг. Мій кум та напарник по команді вирушає завтра на водойму. Приєднуйтесь. Пишіть...
Востаннє редагувалось 22 червня 2009, 22:58 користувачем shalun_99, всього редагувалось 1 раз.
Аватар користувача
Banderivets
Балакучий
Балакучий
Повідомлень: 155
З нами з: 18 березня 2009, 01:00
Звідки: м.Рівне
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Banderivets »

Вовчик! Проконтролюй ссилку на ютуб, не грузиться! :cry:
Панове, любіть ПРИРОДУ, МАТЬ вашу!!!
shalun_99

Непрочитане повідомлення shalun_99 »

Тільки відзвонився мій кум!!!Урррааа!!!В його залік пішла ще одна рибина! Короп 8 кг. Каже, що не міг втримати та зупинити...Мої вітання!!Хай рве!!!Повернеться, розпише детальніше...
Аватар користувача
_magic
Місцевий
Місцевий
Повідомлень: 271
З нами з: 14 квітня 2010, 11:25
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення _magic »

shalun_99 писав:Тільки відзвонився мій кум!!!Урррааа!!!В його залік пішла ще одна рибина! Короп 8 кг. Каже, що не міг втримати та зупинити...Мої вітання!!Хай рве!!!Повернеться, розпише детальніше...
Почти сутки просидел на водоёме,ради одной единственной поклёвки... И вот резутьтат:
Зображення
Рыба сопротивлялась очень достойно,процесс получения адреналина длился около 10 минут,после чего была сфотографирована и благополучно утоплена в родной стихии.
Погода во время рыбалки была переменчива,ночью ветер дул со всех сторон. К счастью гроза прошла стороной.
- Рыбаков для буднего дня было достаточно много
- Карась клевал равномерно в любом месте:15-20 минут - поклёвка
- Средний вес карася-250-300грамм
- Удобней всего карася ловить фидером .
Привез домой 2 десятка карасей,рыба мулом не пахнет,есть можно.
Не слушаю что говорят,смотрю что делают.
Аватар користувача
DerSieger
Бро
Бро
Повідомлень: 1583
З нами з: 06 лютого 2008, 01:00
Звідки: Рівне
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення DerSieger »

заради такого улова я би і дві доби просидів
shalun_99

Непрочитане повідомлення shalun_99 »

artcool писав:Можливо запитання не в тему??? Чи реально зловити такого красеня,використовуючи не спеціальну карпову снасть, а за допомогою фідера??? :?:
Все залежить від вміння та правильного годування, ну і звичайно від міцності Ваших снастей...
Відповісти

Повернутись до “Коропові водойми”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей