Пісків

Звіти про фідерну рибалку. Вісті з водойм
Аватар користувача
aleksey_gregul
Боєць
Боєць
Повідомлень: 243
З нами з: 08 січня 2008, 01:00
Телефон: 0973449063
Звідки: Ровно
Контактна інформація:

Пісків

Непрочитане повідомлення aleksey_gregul »

За Костополем 7 км. в сторону Сарн, поворот налево возле указателя на Ракитное.
Там несколько больших водоемов. Когда-то ловил на левом от дороги (бывшие торфоразработки). Он окружен довольно широкой канавой. Рыбалка была платной, но недорогой. Ловились не слишком активно, но довольно-таки крупные караси на закидушки на мастырку. На червя доставал мелкий окушек. Глубины чуть более метра. Берег песчаный, но дно сильно заилено, причем ил очень жидкий. В канаве просто кишило всякой разной мелочи, много вьюна.
Водоемы справа от дороги очень привлекательные, но по-моему, они запретные.:(
Сведения 2-3-4 годичной давности. Кто знает состояние дел на сегодня, уточните ситуацию.
:roll:
Аватар користувача
Kolega
Ледар
Ледар
Повідомлень: 26
З нами з: 17 квітня 2009, 00:00
Звідки: Костопіль
Контактна інформація:

Пісків

Непрочитане повідомлення Kolega »

водойма зліва (колхозний) 36га зараз безхозний, на ньому зараз можна проводити змагання хто більше зловить хвостів, по розмовам умудрялись карасиків за 5 годин 400шт (правда яких),

а справа також торфорозробна водойма орієнтовно 30 га (лісгоспний), з весни по розмовам клював активно хороший карась і попадались карпикі, ловля напевне по дозволах я так розумію.

взагалі місце хороше, полюбому на УХУ можна зловити риби, головне марлю взяти на рибу
Аватар користувача
pensioner
Боєць
Боєць
Повідомлень: 234
З нами з: 09 грудня 2007, 01:00
Звідки: Костополь
Контактна інформація:

Re: Пісків

Непрочитане повідомлення pensioner »

Kolega писав: за 5 годин 400шт
Сдаешь рыбные места :roll:
Аватар користувача
SashulkaB3
Місцевий
Місцевий
Повідомлень: 305
З нами з: 09 липня 2009, 00:00
Звідки: с.Олександрія Рівненського р-ну
Контактна інформація:

Re: Пісків

Непрочитане повідомлення SashulkaB3 »

Хто в курсі що там зараз робиться, де безкоштовно можна приємно половити рибку?
Жизнь - любить то что делаешь и делать то что любишь!!!
Аватар користувача
Юра
Боєць
Боєць
Повідомлень: 225
З нами з: 04 червня 2009, 00:00
Звідки: Рівне
Контактна інформація:

Re: Пісків

Непрочитане повідомлення Юра »

SashulkaB3 писав:Хто в курсі що там зараз робиться
Був недавно на лісгоспзагівському ставку. Ловити можна лише через усну домовленість з лісничим. Тесть організував рибалку.

Погодка спочатку була прекрасна: пасмурно, тепло, час від часу легенький дощик , Пд вітер. А ввечері почалася страшна гроза і лише після 9-00 наступного ранку змогли вилізти з палатки.

Вода в водоймі впала, сама водойма дуже мілка, рослинності майже немає - певно, багато амура, видно, як вискакує. Вода не цвіте. Карп є, але, як кажуть місцеві, вже з місяць "не ловиться". Окремі досить крупні екземпляри вискакували, але на пристойній віддалі від берега і по ходу затопленої канави, туди мої снасті не достануть.

Ловили на The Method, власну конструкцію донки з кормушкою, фідер, супутники. Із насадок: опариш, горох, кукурудза, мастирка.

Під час перевірки дна помітив кілька місць чи то з рослинністю, чи то з згнившими коряжками на краю замуленої канави. Туди й вирішив закидати.

Не дивлячись на прекрасну погоду ввечері перед грозою кльов був слабенький, на фідер задовбувала краснопірка, на супутник - також, на донки на кукурузку та на фідер на опариша під вечір зловилося кілька карпиків, взяли на уху.

На наступний день в обід почався нормальний кльов карпика, але екземпляри - до пів-кіло :cry: . Приходилося відпускати. Правда, на фоні місцевих, які карпа вже давно не ловлять, 20 карпових покльовок - результат для мене непоганий. Брав карпик, якого запустили позаторік. Крупного небагато і він ходить за метрів 200 від берега. На супутник попався лише один карасик, один линочок і просто хмара краснопірки, уха з якої ммммммм... - просто чудова.

На сусідньому ставку, тому, що колгоспний, бере карасик менше долоньки.
Аватар користувача
Юра
Боєць
Боєць
Повідомлень: 225
З нами з: 04 червня 2009, 00:00
Звідки: Рівне
Контактна інформація:

Re: Пісків

Непрочитане повідомлення Юра »

З 15 на 16 серпня знову поїхали на Ліспгосзагівський став із думкою знайти пристойного коропця.
Погода радувала: тепло вдень, прохолодно вночі, вітер, правда, був пристойний і від того берега, де ми сиділи. А так - то просто чудові серпневі деньки, все йшло до того, що карп оцінить цей чудовий момент і почне жировку на зиму.
Але не так сталося, як гадалося. На 3-х поставили 10 снастей по 1-му гачку. 8 донок і два фідери. Насадка - молода варена кукурудза, парена пшениця, варений горох, пеловка. Прикормка проста на основі розпареної макухи та покупної Фішки фідер + те, на що ловили. Донки - по типу The Method (шар прикормки + насадка без попередньої загодівлі вручну).
Зразу ж по приїзді відмітив нехороший момент - вода впала ще на 15 сантиметрів. :evil: Візуально карпики скидалися посередині водойми і біля камишового острова метрів за 150 - 200 від берегів.
Поки донки мовчали, почали ловити на фідери. Дрібна краснопірка із азартом атакувала будь-яку насадку, навіть жорстка кукурудза не лишалася без уваги. І лише горох ігнорувала, правда, як і карпики. Кльову не було до вечора. Ввечері (після 17-00) було виловлено 4-ри карпики десь на пів-кіло на горох і вночі взяв пристойний карась на той же горох. Вночі ночували у палатці, так виспатися не вдалося - затероризували ондатри. Ганяли коло палатки, прогризли садок і рибу, пройшлися по всіх речах своїми брудними від торфу лапками, у сусідів покрали мастирку разом із пакетами, одним словом, то була ніч кошмарів. :lol:
Вдень - зовсім слабенько: всього пару покльовок стандартного коропця. Кльов був значно слабшим, чим попереднього разу.
Але погода була чудова, відпочили класно, набралися нових вражень.
shalun_99

Re: Пісків

Непрочитане повідомлення shalun_99 »

Юра писав:Вночі ночували у палатці, так виспатися не вдалося - затероризували ондатри. Ганяли коло палатки, прогризли садок і рибу, пройшлися по всіх речах своїми брудними від торфу лапками, у сусідів покрали мастирку разом із пакетами, одним словом, то була ніч кошмарів. :lol:
Нарешті з'явилось місце де можна полювати на мохнатих :lol:
Аватар користувача
Jorjuk
Ледар
Ледар
Повідомлень: 30
З нами з: 07 квітня 2010, 00:00
Телефон: 0679460460
Звідки: Костопіль

Непрочитане повідомлення Jorjuk »

А в когось є нова інфа по ставках???????????
Чи ловиться щось???? 8O
Відповісти

Повернутись до “Звіти”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість