шашличок
Правила форуму
Ділимось рецептами рибацьких блюд та обговорюємо їх.
Все решта в інших форумах.
Ділимось рецептами рибацьких блюд та обговорюємо їх.
Все решта в інших форумах.
- николай
- Козак
- Повідомлень: 418
- З нами з: 28 серпня 2011, 21:30
- Телефон: 0682301099
- Контактна інформація:
шашличок
Орієнтовано на 20 чоловік потрібно:
1літра пивка Жигулівське
8кг м*яса(4кг харковини+4кг крижовки)
1кг цибулі
4п.майонезу(по500гр. 50%жирність)
2 лимони
жменя петрушки
мінеральна вода *острозька*
приправа по смаку.
перш за все нарізаєм м*ясо нормальними кусками при цьому попиваючи пивко,потім нарізаєм цибулю(кілечками) і петрушку .Берем відро (або щось подібне)видушуєм туди майонез,закидаєм слоями м*ясо пересипаючи його приправкою і цибулькою додаючи пр цьому сіль(на відро я давав дві невеликі жменьки)незабуваєм про петрушку...допиваєм пивко і починаєм перемішувати це все діло...перемішавши добавляєм приблизно 350 грам мінералки з лимонним соком і знову перемішуєм.
Для хорошого засвоєння шашличка потрібна весела і дружня компанія!!!!
СМАЧНОГО!!!
1літра пивка Жигулівське
8кг м*яса(4кг харковини+4кг крижовки)
1кг цибулі
4п.майонезу(по500гр. 50%жирність)
2 лимони
жменя петрушки
мінеральна вода *острозька*
приправа по смаку.
перш за все нарізаєм м*ясо нормальними кусками при цьому попиваючи пивко,потім нарізаєм цибулю(кілечками) і петрушку .Берем відро (або щось подібне)видушуєм туди майонез,закидаєм слоями м*ясо пересипаючи його приправкою і цибулькою додаючи пр цьому сіль(на відро я давав дві невеликі жменьки)незабуваєм про петрушку...допиваєм пивко і починаєм перемішувати це все діло...перемішавши добавляєм приблизно 350 грам мінералки з лимонним соком і знову перемішуєм.
Для хорошого засвоєння шашличка потрібна весела і дружня компанія!!!!
СМАЧНОГО!!!
Рибалка-Басів кут,відпочинок в Прилбичах:)
Рівненський Карповий Клуб
Рівненський Карповий Клуб
- николай
- Козак
- Повідомлень: 418
- З нами з: 28 серпня 2011, 21:30
- Телефон: 0682301099
- Контактна інформація:
Re: шашличок
я це зрозумів по порожньому відру :D :lol: Наздоров*є
Рибалка-Басів кут,відпочинок в Прилбичах:)
Рівненський Карповий Клуб
Рівненський Карповий Клуб
-
- Повідомлень: 1032
- З нами з: 16 вересня 2010, 00:57
- Звідки: Рівне
- Контактна інформація:
Re: шашличок
Колян!!! Шашлик -повага,а така кількість-подвійна повага. Виносимо тобі подяку,без занесення в особову справу :D і буде вручена пам"ятна фотографія на фоні прапора форуму :D :D :D
Чтобы победить искушение, ему надо поддаться. О.Уайлд
Рівненський Карповий Клуб
Рівненський Карповий Клуб
Re: шашличок
блін, я шось не уважно читав рецепт...
то 1л. пива в самому рецепті участі не приймає, а тільки в процесі приготування?
то 1л. пива в самому рецепті участі не приймає, а тільки в процесі приготування?
- nazrik
- Козак
- Повідомлень: 370
- З нами з: 29 січня 2010, 01:00
- Телефон: 0505733236
- Контактна інформація:
Re: шашличок
Вітя, присутні різні рецепти, можна замаренувати лише в пиві, потім пальчики оближиш.
ммммм
ммммм
Рибак
Re: шашличок
Малчики, нещодавно мене замордував малий - хочу стейки!
Забумберив таку смакоту я.... Основне - звичайно м'ясо! А другий важливий продукт - червоне вино(в мене було італійське). Замаренував на 6ть годин, а далі вже діло техніки ;)
Раджу спробувати!
Забумберив таку смакоту я.... Основне - звичайно м'ясо! А другий важливий продукт - червоне вино(в мене було італійське). Замаренував на 6ть годин, а далі вже діло техніки ;)
Раджу спробувати!
-
- Той, що в джунглях сидить
- Повідомлень: 2
- З нами з: 12 травня 2013, 23:04
- Контактна інформація:
Re: шашличок
Яка смакота!!!Обовязково спробую зробити!!!
Re: шашличок
Я тоже люблю шашлык. Мариную его в луке с солью и лавровым листком. Секрет в том, что замаринованное мясо складываю в трехлитровую банку с крышкой, плотно приминая. В таком виде можно убрать мясо в холодильник, оно там может храниться двое суток. Удобно везти на пикник за город такую банку.
- SashulkaB3
- Місцевий
- Повідомлень: 305
- З нами з: 09 липня 2009, 00:00
- Звідки: с.Олександрія Рівненського р-ну
- Контактна інформація:
Re: шашличок
Мій рецепт теж простий і смачний.
Нарізаю мясо шматочками і в миску. Додаю пів пачки кетчупу і скількиж майонезу + цибулі+піру кілець лимону, перчу, солю і додаю стакан мінералки. Все це добряче мну як тісто. Хвилин 5 на шампур і до смокера над вугольками та з прикритою кришкою. Він там і просмажиться і прикоптиться. СМАКОТА.
Нарізаю мясо шматочками і в миску. Додаю пів пачки кетчупу і скількиж майонезу + цибулі+піру кілець лимону, перчу, солю і додаю стакан мінералки. Все це добряче мну як тісто. Хвилин 5 на шампур і до смокера над вугольками та з прикритою кришкою. Він там і просмажиться і прикоптиться. СМАКОТА.
Жизнь - любить то что делаешь и делать то что любишь!!!
-
- Той, що в джунглях сидить
- Повідомлень: 1
- З нами з: 10 квітня 2017, 21:41
- Контактна інформація:
Re: шашличок
ШАШЛЫК С ИМБИРЕМ И СЛАДКИМ ПЕРЦЕМ
Ингредиенты:
700 г свинины (мы опять использовали шею)
кусочек корня имбиря примерно 2,5-3 см
соль по вкусу
2 крупных сладких перца
Re: шашличок
але 5 хвилин це замало. він же не промаринуетьяSashulkaB3 писав:Мій рецепт теж простий.
Нарізаю мясо шматочками і в миску. Додаю пів пачки кетчупу і скількиж майонезу + цибулі+піру кілець лимону, перчу, солю і додаю стакан мінералки. Все це добряче мну як тісто. Хвилин 5 на шампур і до смокера над вугольками та з прикритою кришкою. Він там і просмажиться і прикоптиться. СМАКОТА.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей