Клуби по правилам Європи в Україні

Спілкування про рибалку, рибну ловлю і вилов риби
Олександр
Абориген
Абориген
Повідомлень: 149
З нами з: 03 травня 2010, 21:09
Контактна інформація:

Re: Клуби по правилам Європи в Україні

Непрочитане повідомлення Олександр »

"Олександре, ніхто до нас ніколи не прийде, якщо щось хочеш мати, то потрібно лише самостійно брати ;)"
Тут я не згідний. Зміни будуть, нас давить і МВФ і Європа, і так далі, але ми не про це. На той час коли наші депутати будуть все міняти, можна людей які люблять рибалку ознайомити з правилами інших країн, а через деякий час відкрити тему обговорення припустимо " Яким ти бачиш в майбутньому правила рибальства, податку, або ліцензії чи як хочете так і називайте". Ну в такому дусі. І за місяць часу можна в купі з іншими форумами України створити свою, або взяти як взірець інших країн форму правил рибальства. На мою думку це в наших силах.
Сьогодні кину правила рибальства США на Ютубі https://www.youtube.com/watch?v=B9liVcmAqMk
Олександр
Абориген
Абориген
Повідомлень: 149
З нами з: 03 травня 2010, 21:09
Контактна інформація:

Re: Клуби по правилам Європи в Україні

Непрочитане повідомлення Олександр »

Тези з спілкування з людиною яка проживає в Америці.
Україна понад усе 6 годин тому
Розкажіть які правила лову на платних водоймах, яка плата. Чим займаються риболовні клуби, громадські організації, та види риболовних клубів,. На даний час в Україні ідуть якісь зміни тому ми вивчаємо всі ці правила щоб потім рекомендувати і втілювати в життя зміни до риболовлі. Дякую.
Відповісти ·


Eugene Shevchenko 1 годину тому
+Україна понад усе спасибо. Я рассматриваю рыбалку с точки зрения обычного человека который приехал, живет и хотет пойти рыбачить. Для проф рыбалки я с ней не знаком наверняка много своих особенностей. Мне платные водоемы не разу не встречались если честно не уверен что именно тут где я они вообще есть, бывает когда к примеру озеро все вокруг застроено домами что нет ни парковки ни какого места с которго ловить тогда на таких озерах могут быть типа частные причалы для рыбаков обычно 3 доллара в день платишь но это именно за пользования причалом, рыбалка сама по себе бесплатная. Рыболовные клубы тоже самое я с ними дел не имел, знаю что есть занимаются тем же чем у нас - проводят соревнования, обучают новых рыбаков, собрания и т.п. может еще что то но как я говорю не сталкивался.
Відповісти

Повернутись до “Загальне”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей