Прошу флуд перенести у всякі какашки.
Дідусь Ленін казав: "Вчитись, вчитись і ще раз вчитись", не розумію, як можна в цей час не спровакувати рибу на клювання. Хіба що ловити на горох. Так, грандіозних уловів не буде, але пару-трійку підлящиків можна приговорити, можна сконценрувати увагу на плотві та густері. Читайте інет, думайте, аналізуйте і у вас буде щасття!ilya писав:Знайомі були в суботу в Полянах, потім переїхали на Горинь, жодної покльовки за день!
показуйте свій звіт з рибалки, і ми з задоволенням повчимосьKostya писав:Дідусь Ленін казав: "Вчитись, вчитись і ще раз вчитись", не розумію, як можна в цей час не спровакувати рибу на клювання. Хіба що ловити на горох.ilya писав:Знайомі були в суботу в Полянах, потім переїхали на Горинь, жодної покльовки за день!
А що у мене вчитись, треба у Леніна!stal1n писав:показуйте свій звіт з рибалки, і ми з задоволенням повчимосьKostya писав:Дідусь Ленін казав: "Вчитись, вчитись і ще раз вчитись", не розумію, як можна в цей час не спровакувати рибу на клювання. Хіба що ловити на горох.ilya писав:Знайомі були в суботу в Полянах, потім переїхали на Горинь, жодної покльовки за день!
Заходиш на http://piccy.info/, тиснеш кнопочку Вибрати..., вибираєш файл в себе на компі, тиснеш кнопочку Загрузить, вибираєш код для вставки (є різні варіанти), копіюєш його і вставляєш в текст повідомленнявольодька писав:хочу викласти фото цьогорічних рибалока як завантажити фото ??більше 256 кб????
спасибо!!os1 писав:Заходиш на http://piccy.info/, тиснеш кнопочку Вибрати..., вибираєш файл в себе на компі, тиснеш кнопочку Загрузить, вибираєш код для вставки (є різні варіанти), копіюєш його і вставляєш в текст повідомленнявольодька писав:хочу викласти фото цьогорічних рибалока як завантажити фото ??більше 256 кб????
Прошлогодний? На фото уже деревья зелёные.вольодька писав:13.9кг
AndreyK писав:... Прошлогодний? На фото уже деревья зелёные.
Якщо я вірно зрозумів.вольодька писав:... 2010р.
то рублі мабуть...Рома писав:AndreyK писав:... Прошлогодний? На фото уже деревья зелёные.Якщо я вірно зрозумів.вольодька писав:... 2010р.
Да щука давича дорогаяmiron писав: шнурок приблизно на 300 грн (був втоплений)
Зараз переглядають цей форум: EugenieFairfax, IvonneBressler і 0 гостей