kamennieshipy100 писав:+1 бал за дотримання принципу впіймав-відпусти, або за битого браконьєра
Погоджуюсь, ще додам "переконав браків припинити незаконний вилов" (я обходився цим, бо зразу бити негоже, може тільки як не дойде переконання, хібащо "електрикам" електроди зразу в мозок, бо добре вони знають про шкоду яку завдають, а сіточники - це нажаль вкорінена традиція)
можна ще додати бал за найбільшу кількість лайків, тоді буде врахована і думка "громади".
" ИМХО надо читать всё "
Багато що ТРЕБА але ТРЕБА також виходити з реалій і домогтися досконалої оцінки звітів . Система балів використовується в багатьох сферах для неупередженої оцінки будь-яких результатів. Модери можуть спільним рішенням викласти результати оцінки в балах і таким чином визначити переможця, тобто пояснити свій вибір. Тоді буде максимум об"єктивності.
"стосовно 3-х експертів вважаю варіант не правильним, так як їхня думка субєктивна"
для цього і вводиться система балів
"і потім будуть скарги шо "був звіт кращий а вибрали гірший""
якщо учасники будуть в курсі що система оцінювання прозора, то скарг не повинно бути
ПС
Взагалі озвучу своє відношення до звітів. Якщо я пишу звіт чи фотографую, то в першу чергу тому, що мені це подобається, а все інше розглядаю як БОНУС.