Рибалка за кордоном
Re: КОРОТКІ звіти про риболовлю
Випала нагода недільку порибалити на р.Ахтуба (дельта Волги) в Росії з друзями .
1850 км. Від Рівного показав спідометр заїхали за 36 годин. Сильний дощ розмив дорогу і до річки нас довозили УАЗіком , свою машину залишили в селі за 3 км. Села там , як декорації до фільмів , таке враження ,що з 1917 року нічого не змінилося.
Річка нас зустріла низьким рівнем води 5-6 метрів нижче зимового , сама велика яма всього 15 метрів по ехолоту. По розмовам з рибаками вияснили , що добре клює біла риба, сазан і сом ще не активізувалися вода 6 градусів , на спінінг бере судак .
В перші дні знайшли гарні ями з корягами і ловили ,як вони кажуть «бєль» Снасть:спінінг,груз ,2 поводка наживка : черв*як,кукурудза покльовка :коли хтось хоче вирвати з рук спінінг. Саме цікаве коли виважуєш з 5-7 метрів не знаєш яка риба попалась, а попадались:плотва, лящ, вобла, язь, судак, буфало, сазан, піддуст, чехоня, тарань, окунь, від 200гр. до2 кг. і навіть по дві і різні .
Ми лишню рибу відпускали (таможня не пропустить) , а місцевий за день в садок набив при нас 68 кг. причому казав , що сам важить 63 кг.
За два дні відвівши душу вирішив перейти на судаків , залишив в корчах кілограм 5 джиг – головок з твістерами пішов на поклон до аборигенів .Справжній рибак рибака бачить з далека , як в пісні , розказали , показали , накормили . Але вже за два дні мабуть жаліли , коли я їх обловив.Цікаве спостереження ,джиг 30 гр. на дно судакової ями падав за 38 секунд.
Через декілька днів пройшла інформація , хтось на якомусь єрику (озера де залишилася вода після паводка ) зловив 60 щук , почали шукати .Перший єрік був так зариблений черепахами , що по ним можна було ходити , другий здавався дуже мілкім і сильно заріс і всі приманки приносили траву , поки ми не дійшли до повороту і тут сім заброcів 5 щук . Щуки не більше 2 кг. але за дві години ми устали ловити і відпускати і пішли на базу,
Цікава риба Буфало , щось схоже на карася , а на смак на карпа розмір 0,5 – 2 кг.
А це бєрш схожий на судака тільки не має кликів.
Всі ці дні ми перепробували стільки рибних страв власного приготування , що можна писати книгу рецептів . Але коли верталися шуткували , аби вдома нас не зустрічали рибою
1850 км. Від Рівного показав спідометр заїхали за 36 годин. Сильний дощ розмив дорогу і до річки нас довозили УАЗіком , свою машину залишили в селі за 3 км. Села там , як декорації до фільмів , таке враження ,що з 1917 року нічого не змінилося.
Річка нас зустріла низьким рівнем води 5-6 метрів нижче зимового , сама велика яма всього 15 метрів по ехолоту. По розмовам з рибаками вияснили , що добре клює біла риба, сазан і сом ще не активізувалися вода 6 градусів , на спінінг бере судак .
В перші дні знайшли гарні ями з корягами і ловили ,як вони кажуть «бєль» Снасть:спінінг,груз ,2 поводка наживка : черв*як,кукурудза покльовка :коли хтось хоче вирвати з рук спінінг. Саме цікаве коли виважуєш з 5-7 метрів не знаєш яка риба попалась, а попадались:плотва, лящ, вобла, язь, судак, буфало, сазан, піддуст, чехоня, тарань, окунь, від 200гр. до2 кг. і навіть по дві і різні .
Ми лишню рибу відпускали (таможня не пропустить) , а місцевий за день в садок набив при нас 68 кг. причому казав , що сам важить 63 кг.
За два дні відвівши душу вирішив перейти на судаків , залишив в корчах кілограм 5 джиг – головок з твістерами пішов на поклон до аборигенів .Справжній рибак рибака бачить з далека , як в пісні , розказали , показали , накормили . Але вже за два дні мабуть жаліли , коли я їх обловив.Цікаве спостереження ,джиг 30 гр. на дно судакової ями падав за 38 секунд.
Через декілька днів пройшла інформація , хтось на якомусь єрику (озера де залишилася вода після паводка ) зловив 60 щук , почали шукати .Перший єрік був так зариблений черепахами , що по ним можна було ходити , другий здавався дуже мілкім і сильно заріс і всі приманки приносили траву , поки ми не дійшли до повороту і тут сім заброcів 5 щук . Щуки не більше 2 кг. але за дві години ми устали ловити і відпускати і пішли на базу,
Цікава риба Буфало , щось схоже на карася , а на смак на карпа розмір 0,5 – 2 кг.
А це бєрш схожий на судака тільки не має кликів.
Всі ці дні ми перепробували стільки рибних страв власного приготування , що можна писати книгу рецептів . Але коли верталися шуткували , аби вдома нас не зустрічали рибою
Востаннє редагувалось 21 квітня 2010, 09:44 користувачем KESHA, всього редагувалось 1 раз.
Dum spiro, spero...
- pushustuy
- Абориген
- Телефон: 0974626847
- Контактна інформація:
оце дійсно дика риболовля!!!! РЕСПЕКТ!
Аж по доброму заздрю
Аж по доброму заздрю
- Рома
- Рідненький
- Контактна інформація:
приєднуюсь до сказаного .pushustuy писав:оце дійсно дика риболовля!!!! РЕСПЕКТ!
Аж по доброму заздрю
- oleg-rivne
- Балакучий
- Контактна інформація:
мои поздравления! ахтуба - мечта рыболова!Випала нагода недільку порибалити на р.Ахтуба (дельта Волги) в Росії
Кеша, после такого изобилия, чем теперь на местных водоемах будете заниматься?
по нашим местным меркам отловились за весь сезон наперед ...
мега супер
- UR5TIG
- Бувалий
- Телефон: 0673838772
- Контактна інформація:
Щоб зрозуміти, що таке " риби мало" - треба побачити, що таке "риби до ..... багато" Ви ЦЕ побачили - мої вітання!
- SergeyOn
- Балакучий
- Телефон: 063-477-93-16
- Контактна інформація:
Цікаво чи ми доживем до такого часу щоб в нашиш водойомах так було! Булоб непогано
Рыба не клюет, потому что у нее клюва нет!!!
Почитав Кешин звіт, вже й робити нічого не хочеться . Супер. Молодець.
- EXPERT
- Рідненький
- Контактна інформація:
Кеша супер поїздка.
Прочитав на одному диханні.
Прочитав на одному диханні.
- KYM
- Бро
- Телефон: 067-360-88-01
- Контактна інформація:
Дякую за звіт! Хоч там не був але все ніби пережив по-бистрому разом з вами - хороша річ уява
Чекаємо на нові звіти після подорожей!
Чекаємо на нові звіти після подорожей!
Не учи рыбу плавать!
- pushustuy
- Абориген
- Телефон: 0974626847
- Контактна інформація:
Весь минулий тиждень перебував в Мінску і не стримався щоб не порибачити і там . Мав при собі ультралайтовий спін тому опрбував його на славній річці Віслоч, але результат нульовий, так як на ультралайт ловив вперше. Я не здавався і через декілька днів відпочиваючи на лісовому відлюдному озерці, спробував знову. Не зважаючи на жару - ось вони перші покльвки ультралайта і перші результати .Задоволення море.
Але цим риболовля не обмежилась: поки я практикувався мкж моя дружина одним за одним висмикувала з води карасиків і я не стримався переробив спін на поплавчанку і приєднався до неї. В результаті біля десятка окунів(думаю для першої в житті риболовлі на мкж результат непоганий) і пів 7-ми літрового відра карасів.
Але цим риболовля не обмежилась: поки я практикувався мкж моя дружина одним за одним висмикувала з води карасиків і я не стримався переробив спін на поплавчанку і приєднався до неї. В результаті біля десятка окунів(думаю для першої в житті риболовлі на мкж результат непоганий) і пів 7-ми літрового відра карасів.
Re: Прихована водойма
Привіт дана водойма не є прихованою, просто далекодоступна
Поблизу Дрездена(Німеччина)
Риба в багатьох водоймах, взагалі не балована
Що запропонуєш те й їсть, в моєму випадку це була мормишка,кайтех та
Й вся резина не більше 2дюймів.
Рип клював як з кулемета і зупинитись було важко, але після зауваження
Песіонера,що я багато вже зловив (риб звичайно випускався) треба зупинитись
Мовляв я її травмую, і він може пожалітись в поліцію, не зважаючи на те, що я отримав дозвіл господаря ставка на риболовлю, а він просто чуйний сусід
Я просто ох....... ЕЛ ось така рибалка
П.С ловив кроєм з тестом 5.5-17.5гр
Риба в багатьох водоймах, взагалі не балована
Що запропонуєш те й їсть, в моєму випадку це була мормишка,кайтех та
Рип клював як з кулемета і зупинитись було важко, але після зауваження
Песіонера,що я багато вже зловив (риб звичайно випускався) треба зупинитись
Мовляв я її травмую, і він може пожалітись в поліцію, не зважаючи на те, що я отримав дозвіл господаря ставка на риболовлю, а він просто чуйний сусід
П.С ловив кроєм з тестом 5.5-17.5гр
Востаннє редагувалось 02 травня 2012, 23:49 користувачем platon, всього редагувалось 2 разів.
- Viktorovi4
- Козак
- Телефон: 123456
- Контактна інформація:
Re: Прихована водойма
Андрюха, а что за рыба хоть клевала? А то про клев понятно, а про рыбу и породу ни словаplaton писав:Привіт дана водойма не є прихованою просто далекодоступна
Риба в багатьох водоймах взагалі не балована
Що запропонуєш те й їсть в моєму випадку це була мормишка,кайтех та
Рип клював як з кулемета і зупинитись було важко але після зауваження
Песіонера що багато же зловив (риб звичайно випускався) треба зупинитись
Мовляв я її травмую і він може пожалітись в поліцію не зважаючи на те що я отримав дозвіл господаря ставка на риболовлю а він просто чуйний сусід
РЫБАЛКА МОЯ - СТРАСТЬ!!!!!
Спінінг в Польщі
Шановні форумчани можливо хтось володіє інфою
про специфіку ловлі хижака на Польських водоймах
поділіться, можливо хтось має особистий досвід
про специфіку ловлі хижака на Польських водоймах
поділіться, можливо хтось має особистий досвід
Re: Спінінг в Польщі
http://rivnefish.com/forum/viewtopic.php?f=33&t=2405
Значна частина журналу присвячена саме спінінговій ловлі (на другій фото - детальний зміст журналу).
Значна частина журналу присвячена саме спінінговій ловлі (на другій фото - детальний зміст журналу).
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість