-прийом в члени клубу проводиться за рекомендацією не менш ніж двох діючих членів клубу, рішення про прийом в члени клубу приймається радою Клубу
члени клубу сплачують членські внески
).Сумма взноса составляет 10 гр в месяц, 120 гр в год, собранная сумма является фондом и используется только для проведения мероприятий связанных с деятельностью Клуба
Не впевнений, що не буду працювати в суботу - відпишусь згодом.Як вам слідуюча субота - вечором (17-18:00)?
прошу вибачення за неактивність на форуміSamuraj писав:В субботу не получается, может перенести на следующую неделю?
Горыныч, AndreyK, Platon и другие активисты, которые не словом, а делом..., хотелось бы узнать ваше мнение по поводу клуба и устава. Может у вас есть какие-то свежие идеи, предложения?
Скорее всего, как всегда - сами, сами..., гоу, гоу...Samuraj писав: Горыныч, AndreyK, Platon и другие активисты, которые не словом, а делом..., хотелось бы узнать ваше мнение по поводу клуба и устава. Может у вас есть какие-то свежие идеи, предложения?
Ребята, я тоже вибачаюсьSamuraj писав:В субботу не получается, может перенести на следующую неделю?
Горыныч, AndreyK, Platon и другие активисты, которые не словом, а делом..., хотелось бы узнать ваше мнение по поводу клуба и устава. Может у вас есть какие-то свежие идеи, предложения?
мабуть так воно і було, тому що саме Горинич та саме представники РОФРС активно займались організацією та ХОДОМ проведення фесту ... а яка різниця? Все ж добре пройшло, яка різниця хто організував, будь то РОФРС чи хтось інший ...bogdan писав:Вибачаюсь, але ставлю членів Клубу до відома - на президії РОФРС було озвучено, що фестиваль в Корчині організовувала (за деякою допомогою Горинича) саме РОФРС. Я там не був, але що ви з цього приводу думаєте?
правильно, різниці ніякої, головне щоб був рух у спортивній риболовліproteus писав:мабуть так воно і було, тому що саме Горинич та саме представники РОФРС активно займались організацією та ХОДОМ проведення фесту ... а яка різниця? Все ж добре пройшло, яка різниця хто організував, будь то РОФРС чи хтось інший ...bogdan писав:Вибачаюсь, але ставлю членів Клубу до відома - на президії РОФРС було озвучено, що фестиваль в Корчині організовувала (за деякою допомогою Горинича) саме РОФРС. Я там не був, але що ви з цього приводу думаєте?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість