Наша мета
- rerikster
- Ледар
- Контактна інформація:
Re: Наша мета
ну тоді давайте узгодимо дату першого зібрання і обговорення так щоб всім було номально по часу і даті ..... явку на обговорення гарантую .... і думаю, що інші форумчани також також приєднаються до обговорення
Пойман рыбак с размахом рук более трёх метров....
- rerikster
- Ледар
- Контактна інформація:
доречі, ось ще одна ссилочка на статут Одеського клубу рибалок .... статут також цікавий і досить змістовний ... прохання також переглянути.... http://fishingclub.od.ua/?ustav.php
також є ще СТАТУТ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ “Асоціація рибалок України” http://org.rybalka.com/blog/view/181/ нього також можна вибрати деякі пункти
також є ще СТАТУТ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ “Асоціація рибалок України” http://org.rybalka.com/blog/view/181/ нього також можна вибрати деякі пункти
Пойман рыбак с размахом рук более трёх метров....
- Bulick
- Дослідник
- Контактна інформація:
Привіт Якщо можна, я також хотів би приєднатися до Клубу. Хоча наразі проживаю у Львові, проте виріс і все життя рибалю на Рівненщині.
І деяка інформація для створення майбутнього статуту Клубу й його подальшої діяльності.
Вже 6 років живу у Львові, оскільки навчався в Політехніці, й відповідно рибальське захоплення не давало мені спокою й там Тому цікавився діяльністю й івентами Львівського клубу активного відпочинку (далі ЛКАВ), який, як я переконався, досить активно й успішно діє на Львівщині.
Тут можна переглянути Статут ЛКАВ - http://www.active.lviv.ua/topic-t2318.html - коротко і ясно .
Також за цим посиланням (http://www.active.lviv.ua/forum-f173.html) можна переглянути гілку ЛКАВ, яка стосується конкретно діяльності клубу й звідки можна почерпнути певні ідеї та напрями діяльності майбутнього Клубу вихідного дня (далі КВД), такі як, наприклад, проведення клубних змагань, збори членів клубу, плани клубу, співробітництво з Клубом, спонсорство, клубна символіка й так далі...
На майбутнє, вважаю, цікавим є питання про спонсорів і партнерів КВД в місті з наданням певних знижок для членів клубу. До прикладу, дисконтні партнери ЛКАВ - http://www.active.lviv.ua/topic-t227.html. Відповідно, на такі знижки для членів клубу (10% у всіх найбільших риболовних магазинах , що є суттєво), "можуть клюнути" багато охочих , виникають 2 наступні пункти:
-
(
Таким чином, до Клубу не мають доступу або відсіюються неактивні люди.
Хоча, як я розумію, основна увага клубу буде спрямована на проведення спочатку клубних змагань, пізніше, трішки освоївшись, можна розширюватись і на область, наприклад. Проте також цікаво було б проводити різноманітні міні-акції по боротьбі з браками, "суботники", які б висвітлювали громадську діяльність і проактивність Клубу в ЗМІ. До прикладу, "маленька-велика" ініціатива ЛКАВ щодо листівок, які безкоштовно розповсюджуються в рибальських магазинах й рибалки можуть розповсюдити їх на водоймах, де вони ловлять. Листівки такого змісту:
Також при можливості, розклеюю такі листівки на водоймах Рівненщини, коли випадає нагода порибалити. Хай одного з десяти, але зміст цієї листівки "зачепить", і задумається про Матінку-Природу .
Ще є багато думок та ідей, проте це по ходу створення й діяльності КВД.
Інформацію про діяльність ЛКАВ не вважати єдиною й правильною, наводив просто як приклад, в ефективності й результативності діяльності якого пересвідчуюся вже не один рік.
ІМХО. З повагою, Bulick!
І деяка інформація для створення майбутнього статуту Клубу й його подальшої діяльності.
Вже 6 років живу у Львові, оскільки навчався в Політехніці, й відповідно рибальське захоплення не давало мені спокою й там Тому цікавився діяльністю й івентами Львівського клубу активного відпочинку (далі ЛКАВ), який, як я переконався, досить активно й успішно діє на Львівщині.
Тут можна переглянути Статут ЛКАВ - http://www.active.lviv.ua/topic-t2318.html - коротко і ясно .
Також за цим посиланням (http://www.active.lviv.ua/forum-f173.html) можна переглянути гілку ЛКАВ, яка стосується конкретно діяльності клубу й звідки можна почерпнути певні ідеї та напрями діяльності майбутнього Клубу вихідного дня (далі КВД), такі як, наприклад, проведення клубних змагань, збори членів клубу, плани клубу, співробітництво з Клубом, спонсорство, клубна символіка й так далі...
На майбутнє, вважаю, цікавим є питання про спонсорів і партнерів КВД в місті з наданням певних знижок для членів клубу. До прикладу, дисконтні партнери ЛКАВ - http://www.active.lviv.ua/topic-t227.html. Відповідно, на такі знижки для членів клубу (10% у всіх найбільших риболовних магазинах , що є суттєво), "можуть клюнути" багато охочих , виникають 2 наступні пункти:
-
-прийом в члени клубу проводиться за рекомендацією не менш ніж двох діючих членів клубу, рішення про прийом в члени клубу приймається радою Клубу
члени клубу сплачують членські внески
(
).Сумма взноса составляет 10 гр в месяц, 120 гр в год, собранная сумма является фондом и используется только для проведения мероприятий связанных с деятельностью Клуба
Таким чином, до Клубу не мають доступу або відсіюються неактивні люди.
Хоча, як я розумію, основна увага клубу буде спрямована на проведення спочатку клубних змагань, пізніше, трішки освоївшись, можна розширюватись і на область, наприклад. Проте також цікаво було б проводити різноманітні міні-акції по боротьбі з браками, "суботники", які б висвітлювали громадську діяльність і проактивність Клубу в ЗМІ. До прикладу, "маленька-велика" ініціатива ЛКАВ щодо листівок, які безкоштовно розповсюджуються в рибальських магазинах й рибалки можуть розповсюдити їх на водоймах, де вони ловлять. Листівки такого змісту:
Також при можливості, розклеюю такі листівки на водоймах Рівненщини, коли випадає нагода порибалити. Хай одного з десяти, але зміст цієї листівки "зачепить", і задумається про Матінку-Природу .
Ще є багато думок та ідей, проте це по ходу створення й діяльності КВД.
Інформацію про діяльність ЛКАВ не вважати єдиною й правильною, наводив просто як приклад, в ефективності й результативності діяльності якого пересвідчуюся вже не один рік.
ІМХО. З повагою, Bulick!
"Предсказуемость результата убивает интригу. А именно благодаря интриге мы ценим нашу с вами рыбалку" К. Кузьмин
- SHELBY
- Балакучий
- Контактна інформація:
Мою кандидатурку не розглянете ?
Плохой день на рыбалке лучше, чем хороший день на работе.
КРЕДО РЫБОЛОВА-дайте опоры хоть чуточку, я там размещу свою удочку !
КРЕДО РЫБОЛОВА-дайте опоры хоть чуточку, я там размещу свою удочку !
- KYM
- Бро
- Телефон: 067-360-88-01
- Контактна інформація:
Усі кандидатури розглянемо!
[quote=Vik] отже давайте думати над 1-м засіданням ініціативної групи,
узгодити статут, обговорити подальший шлях розвитку.
з приміщенням проблем не буде, беру на себе[/quote]
Підтримую!
Як вам слідуюча субота - вечором (17-18:00)?
Як раз за тиждень народ підготується з пропозиціями.
[quote=Vik] отже давайте думати над 1-м засіданням ініціативної групи,
узгодити статут, обговорити подальший шлях розвитку.
з приміщенням проблем не буде, беру на себе[/quote]
Підтримую!
Як вам слідуюча субота - вечором (17-18:00)?
Як раз за тиждень народ підготується з пропозиціями.
Не учи рыбу плавать!
- KYM
- Бро
- Контактна інформація:
Не впевнений, що не буду працювати в суботу - відпишусь згодом.Як вам слідуюча субота - вечором (17-18:00)?
Хтось ще має бажання зібратися?
Не учи рыбу плавать!
- Samuraj
- Козак
- Телефон: 321123
- Контактна інформація:
В субботу не получается, может перенести на следующую неделю?
Горыныч, AndreyK, Platon и другие активисты, которые не словом, а делом... , хотелось бы узнать ваше мнение по поводу клуба и устава. Может у вас есть какие-то свежие идеи, предложения?
Горыныч, AndreyK, Platon и другие активисты, которые не словом, а делом... , хотелось бы узнать ваше мнение по поводу клуба и устава. Может у вас есть какие-то свежие идеи, предложения?
прошу вибачення за неактивність на форуміSamuraj писав:В субботу не получается, может перенести на следующую неделю?
в мене дружина після оперції так що, на період
її реабілітаціїї за мене забудьте
P.S. Сергій (Samuraj) чекаю відповіді на рахунок ТЮбів
- KYM
- Бро
- Контактна інформація:
Скорее всего, как всегда - сами, сами..., гоу, гоу...Samuraj писав: Горыныч, AndreyK, Platon и другие активисты, которые не словом, а делом... , хотелось бы узнать ваше мнение по поводу клуба и устава. Может у вас есть какие-то свежие идеи, предложения?
Не учи рыбу плавать!
- Горыныч
- Рідненький
- Контактна інформація:
Ребята, я тоже вибачаюсь Приболел, да еще работы куча...Samuraj писав:В субботу не получается, может перенести на следующую неделю?
Я ж почти пол года бездельничал - долгов куча, надо отрабатывать...
Так, что особой активности на форуме пока проявлять не могу, а на встречу постараюсь приехать.
Улыбайтесь, господа! Во весь улыбальник улыбайтесь :)))) ...
- KYM
- Бро
- Контактна інформація:
В эту субботу работаю - 100%.
Буду рад встретиться на следующей неделе или в воскресенье.
Буду рад встретиться на следующей неделе или в воскресенье.
Не учи рыбу плавать!
Вибачаюсь, але ставлю членів Клубу до відома - на президії РОФРС було озвучено, що фестиваль в Корчині організовувала (за деякою допомогою Горинича) саме РОФРС. Я там не був, але що ви з цього приводу думаєте?
мабуть так воно і було, тому що саме Горинич та саме представники РОФРС активно займались організацією та ХОДОМ проведення фесту ... а яка різниця? Все ж добре пройшло, яка різниця хто організував, будь то РОФРС чи хтось інший ...bogdan писав:Вибачаюсь, але ставлю членів Клубу до відома - на президії РОФРС було озвучено, що фестиваль в Корчині організовувала (за деякою допомогою Горинича) саме РОФРС. Я там не був, але що ви з цього приводу думаєте?
правильно, різниці ніякої, головне щоб був рух у спортивній риболовліproteus писав:мабуть так воно і було, тому що саме Горинич та саме представники РОФРС активно займались організацією та ХОДОМ проведення фесту ... а яка різниця? Все ж добре пройшло, яка різниця хто організував, будь то РОФРС чи хтось інший ...bogdan писав:Вибачаюсь, але ставлю членів Клубу до відома - на президії РОФРС було озвучено, що фестиваль в Корчині організовувала (за деякою допомогою Горинича) саме РОФРС. Я там не був, але що ви з цього приводу думаєте?
просто один "редиска" знову медалі вішає на себе, немаючи до організації ніякого відношення
- Горыныч
- Рідненький
- Контактна інформація:
Я думаю большинству участников феста пофигу кто организовывал и будет организовывать, будут призы или нет (но лучше когда есть ) - главное есть желание порыбачить в кругу друзей, покушать юшки . И слава Богу что находятся люди что выделяют призы, варят юшку и поддерживают рыболовно-фестивальное движения нам на радость .
Ребята! Зачем опять начинать склоки - это только начало зимы, что же будет когда настанет авитаминоз ?
Ребята! Зачем опять начинать склоки - это только начало зимы, что же будет когда настанет авитаминоз ?
Улыбайтесь, господа! Во весь улыбальник улыбайтесь :)))) ...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість