УВАГА!!! КОНКУРС на найкращий логотип сайту!!!
- ANDROID
- Місцевий
- Телефон: 098-061-63-37
- Контактна інформація:
Re: УВАГА!!! КОНКУРС на найкращий логотип сайту!!!
Ось такий варіант
1.
1.
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Востаннє редагувалось 05 квітня 2011, 21:28 користувачем ANDROID, всього редагувалось 1 раз.
- Valldemar
- Рідненький
- Контактна інформація:
Востаннє редагувалось 05 квітня 2011, 23:00 користувачем Valldemar, всього редагувалось 1 раз.
- Саша@Наташа
- Дослідник
- Контактна інформація:
Востаннє редагувалось 06 квітня 2011, 01:23 користувачем Саша@Наташа, всього редагувалось 1 раз.
- ANDROID
- Місцевий
- Контактна інформація:
Пропоную, щоб кожний нумерував свої логотипи номерами по порядку і в кінці будемо голосувати за кращий логотип!!!
-
- Carpfisher
- Телефон: 11111111
- Контактна інформація:
Підтримую! Так,потім не буде путанини
Рыбалка - это не увлечение, а искусство!В котором каждый рыбак по-своему МАСТЕР, со своими секретами и загадками!!!!
- KYM
- Бро
- Телефон: 067-360-88-01
- Контактна інформація:
Затверджувати логотип планується адміністраторами, модераторами та власниками ресурсу. Тому не думаю, що потрібно щось нумерувати, тим більше, що цікавий логотип нвкуди не дінеться. В цьому плані прошу не заморочуватися.
Головне виставляйте роботи.
Ще раз нагадую:
1. Логотип повинен відображати зміст терміну "рибальство", бути простим та зрозумілим (!!!).
2. Адреса інтернет-ресурсу rybalka.rovno.ua повинна займати центральне місце (акцентувати на себе увагу).
3. Окрім адреси інтернет-ресурсу rybalka.rovno.ua логотип може містити лише наступний текст "РІВНЕНСЬКИЙ САЙТ ЛЮБИТЕЛІВ РИБАЛЬСТВА".
4. Логотип повинен передбачати можливість використання на сувенірній продукції (футболки, кепки, канцтовари і т.д.), поліграфічній та фото-відеопродукції.
5. Обраний в процесі конкурсу логотип повинен бути єдиним для всіх бажаючих його використовувати (однакові кольори, розміри і т.д.)
Чекаємо на Ваші роботи!
Головне виставляйте роботи.
Ще раз нагадую:
1. Логотип повинен відображати зміст терміну "рибальство", бути простим та зрозумілим (!!!).
2. Адреса інтернет-ресурсу rybalka.rovno.ua повинна займати центральне місце (акцентувати на себе увагу).
3. Окрім адреси інтернет-ресурсу rybalka.rovno.ua логотип може містити лише наступний текст "РІВНЕНСЬКИЙ САЙТ ЛЮБИТЕЛІВ РИБАЛЬСТВА".
4. Логотип повинен передбачати можливість використання на сувенірній продукції (футболки, кепки, канцтовари і т.д.), поліграфічній та фото-відеопродукції.
5. Обраний в процесі конкурсу логотип повинен бути єдиним для всіх бажаючих його використовувати (однакові кольори, розміри і т.д.)
Чекаємо на Ваші роботи!
Не учи рыбу плавать!
- Саша@Наташа
- Дослідник
- Контактна інформація:
Вдруге вирішив виконати декілька чорнових начерків, думаю що приписати та підібрати шрифтову гарнітуру буде не складно. Я б хотів добавити від себе, щоб виставляли у більшості власні розробки а не ті якими насичена мережа та хизуються відомі бренди. Думаю людей з художнім хистом знайдеться удосталь.
5, 6.
7.
8.
9. У даному варіанті можна погратися з шрифтовою гарнітурою у перспективі за ходом рибки
5, 6.
7.
8.
9. У даному варіанті можна погратися з шрифтовою гарнітурою у перспективі за ходом рибки
- Рома
- Рідненький
- Контактна інформація:
А чим ці варіанти логотипів не влаштовують?KYM писав:Шановні колеги, висловіть свою думку. Маємо запропонований ескіз символіки сайту. Наприклад для значка:
І в загалі, чи вважаєте ви, що символіка сайту має бути з однієї сторони простою, а з другої - цікавою?
Наскільки я пам"ятаю, для прикладу, в Громади рибалок України також символіка в двох кольорах, проста і цікава.
Завчасно вдячний усім за майбутні поради і підказки!
Я прибрав би звідси тільки цифру "2007" і в бій . Ну, можливо, ще колір слід обговорити .
- KYM
- Бро
- Контактна інформація:
Підтримую думку!Саша@Наташа писав:...Я б хотів добавити від себе, щоб виставляли у більшості власні розробки а не ті якими насичена мережа та хизуються відомі бренди. Думаю людей з художнім хистом знайдеться удосталь...
Щодо мене особисто - в принципі подобається. Біля цифри „2007” треба написати слово “since”, що означає – “починаючи з …”, тобто рік заснування сайту.Рома писав:
А чим ці варіанти логотипів не влаштовують?
Я прибрав би звідси тільки цифру "2007" і в бій . Ну, можливо, ще колір слід обговорити .
Конкурс на то і придуманий, щоб визначитися з кращим логотипом, тому чекаємо на роботи небайдужіх користувачів чи їх друзів.
Є з чим попрацювати - бачу непогані ідеї-емблемки але думаю, що їх би правильно доопрацювати, спростити і булоб щастя
Хотів би, щоб усі розуміли, що потрібно уявити емблемку , наприклад на футболці і тоді в голову приходить правильна думка (ескіз) щодо локанічного наповнення логотипу.
ІМХО.
Не учи рыбу плавать!
- KYM
- Бро
- Контактна інформація:
Хто вміє працювати з прогами по малюванню - плз допрацюйте - часу обмаль.
Не учи рыбу плавать!
- ANDROID
- Місцевий
- Контактна інформація:
А який смисл цбого конкурсу, якщо ні один логотип не подабається адмінам? Зараз почнеться проблема, що виберуть логотип, а він не буде подобатись більшості користувачів і почнеться все спочатку. Так що пропоную адміну поставити на голосування всі зразки (перед цим треба буде, щоб всі пронумерували свої зразки) і відштовхуючись від результатів вибрати логотип
- ADM
- Перехожий
- Телефон: 0986821091
- Контактна інформація:
Логотип будет выбираться из всех представленных на Конкурс. Сейчас что - то говорить при наличии такого малого колличества работ сложно. По-этому ждём далее.
Пока что очень мало заинтересованных в выигрыше конкурсантов. Если бы я принимал участие в Конкурсе - зашёл бы на чай к веб-дизайнеру и, если не его просил бы накрафтить что-то, то хоть парочку идей у него спросил бы.
Я понимаю нашу славянскую натуру, но считаю, что если человек хочет выиграть в Конкурсе, он должен понимать - халявы не будет и выигрыш нужно заработать трудом и головой. Думаю Вы со мной согласитесь.
С ув!
Всем не угодишь но постараемся сделать так, чтобы всё получилось как можно в лучшем виде.Зараз почнеться проблема, що виберуть логотип, а він не буде подобатись більшості користувачів
Пока что очень мало заинтересованных в выигрыше конкурсантов. Если бы я принимал участие в Конкурсе - зашёл бы на чай к веб-дизайнеру и, если не его просил бы накрафтить что-то, то хоть парочку идей у него спросил бы.
Я понимаю нашу славянскую натуру, но считаю, что если человек хочет выиграть в Конкурсе, он должен понимать - халявы не будет и выигрыш нужно заработать трудом и головой. Думаю Вы со мной согласитесь.
С ув!
Не что не вечно под луной!
- Россо-Неро
- Козак
- Контактна інформація:
- ADM
- Перехожий
- Телефон: 0986821091
- Контактна інформація:
Видно, что человек поработал. Спс.
Ждём Ваши работы, Конкурс продолжается!
Ждём Ваши работы, Конкурс продолжается!
Не что не вечно под луной!
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей